Reklaam sulgub sekundi pärast

Selgusid Bonboni modellivõistluse finalistid, vali Buduaari lemmik!

Maikuus Buduaaris välja kuulutatud Bonboni pesumodelli otsingud on finishisirgel ja zürii on välja valinud 8 finalisti. üks kaunitaridest hakkab 2007 aastal kaunistama pop-glamuurse pesu reklaamisid nii Eestis kui mujal Euroopas. Kokku saatis oma foto ja andmed meile 43 väga ilusat neidu, kellest igaüks võiks modellitööd teha. Suur tänu teile kõigile ja loodame, et olete nõus osalema ka järgmistel analoogilistel võistlustel.

[email protected]

 

Maikuus Buduaaris välja kuulutatud Bonboni pesumodelli otsingud on finishisirgel ja zürii on välja valinud 8 finalisti. üks kaunitaridest hakkab 2007 aastal kaunistama pop-glamuurse pesu reklaamisid nii Eestis kui mujal Euroopas.

Kokku saatis oma foto ja andmed meile 43 väga ilusat neidu, kellest igaüks võiks modellitööd teha. Suur tänu teile kõigile ja loodame, et olete nõus osalema ka järgmistel analoogilistel võistlustel.

Et oleks lihtsam ühte ja  õiget tüdukut leida, otsustasime tõmmata finalistide arvu 8 tüdruku peale, kes kõik osalevad


Jana Hallas eksklusiivselt

       Bonbon Lingerie`le 

            

eelpildistamisel Pärnu rannas 21. juulil ning  sellele järgneval after-party`l ja võitja väljakuulutamisel Bacardi Feelingul ööklubis Sunset.  Kõik kellel soovi teada saada, kellest saab Bonbon Lingerie 2007 aasta reklaamitüduk, on oodatud 21.juulil Sunseti.

Kuigi Bonboni modell saab valitud fotograafide, disainerite ja reklaamiinimeste koostöös, siis Buduaari lugejatel on võimalik valida ka oma lemmik. SIIN (http://buduaar.ee/a_poll.php) saate vaadata kandidaate. Andke hääl oma lemmikule ja aidake välja valida neiu, kellele Buduaar teeb pakkumise osaleda  augustis Buduaar Shoppingu sügisnumbri pildistamisel.