Reklaam sulgub sekundi pärast

Selle talve “must have” küünelakid

Kindlasti oled poeriiulitel juba märganud huvitavaid tumedaid toone, need on tõesti selle hooaja hittvärvid. Moes on kõik tumedad värvivarjundid kuni tavapärase mustani välja. Kuid kuna must küünelakk on juba üpris tavaline ning pisut lausa eilne teema, siis tasub sellel talvel katsetada julgemaid toone. Alljärgnevalt toome välja 7 trendikat tooni, mida peaksid sellel hooajal kindlasti proovima.

Kindlasti oled poeriiulitel märganud huvitavaid tumedaid toone, need on tõesti selle hooaja hittvärvid ja fashionistade suured lemmikud. Moes on kõik tumedad värvivarjundid kuni tavapärase mustani välja. Kuid kuna must küünelakk on juba muutunud tavapäraseks ning isegi pisut eilseks teemaks, siis see hooaeg innustab kasutama märksa julgemaid värvitoone. Alljärgnevalt toome välja 7 trendikat tooni, mida võiksid sellel hooajal katsetada.

Tumelilla
See väga šikk värv on paljude suur lemmik. Tumelilla värvitoon on trendihuviliste kindel valik, kuna sobib paljude erinevate riietusstiilidega.  

Helesinine ehk baby blue
See on selle hooaja "must have" värvitoon, millesse on kerge armuda. Baby Blue küünelakki näeme kõikjal - moeajakirjades, tänavatel, moeshowdes jne. See värvitoon on pisut ootamatu, samas inspireeriv, värske, lõbus ning väga trendikas.

Šokolaadipruun
See on šikk värv, mis ei lähe kunagi moest. Sobib samuti erinevate riietusstiilide ja värvitoonidega.

Silmapaistev punane
Punase tooniga ei saa kunagi eksida. Soovitav on valida sügav, kirglik, kuid samas väljapeetud punane. Ilus punane küünelakk on seksika naise parim sõber. Kuna on pidustuste aeg, siis ilus punane paneb su välimuse eriliselt särama.

Beež
Moodne beež sobib igal aastaajal. See neutraalne värvitoon on ideaalseks vundamendiks sinu stiilsele riietusele. 

Kastanpruun
See segu punasest ja lillast on üks seksikaim värv sellel talvel. Kastanpruun sobib kandmiseks nii päevasel ajal kui ka õhtustel pidustustel. 

Metalsed värvid
Metalsed värvid on sobivad kandmiseks just praegusel hooajal, kuna talv ja metalsed toonid lihtsalt sobivad omavahel suurepäraselt kokku. Metalsetest lakkidest eelista moodsaid hõbedasi või tumedaid hallikassiniseid toone.

 

 

Heinike Juhanson

 

 

[gallery ids="1892697,1892704,1892711,1892718,1892724,1892728,1892735,1892742,1892749"]