Reklaam sulgub sekundi pärast

SERTIFIKAAT Usaldusväärne Ettevõte: ostle targalt!

Ekspertide soovitusel tuleb alati enne internetis ostu sooritamist tutvuda teenusepakkuja taustaga. Riskide maandamiseks tehti varem taustauuringut vestluste ja soovituste teel, kuid tänapäeval on soovituskultuur liikunud sotsiaalvõrgustikesse ja järjest olulisemaks muutub firmade maine veebis.

Ka rahvusvahelised uuringud näitavad, et eriti naiste ostukultuur on kolimas netipoodidesse, mis esmapilgul võivad kõik väga sarnased tunduda. Kuidas aga ära tunda usaldusväärsed veebiettevõtted, keda julgeks soovitada ka sõbrannale?

Kliendi Arvamusuuringute Keskuse innovatiivse kliendirahulolu projekti uuringud kontrollivad mitmetes Euroopa riikides tunnustatud näitajate abil ettevõtte veebikuvandit ja usaldusväärsust. Tarkvara kogub teenusepakkujate kohta tuleva tagasiside internetis ning hindab firmad kas usaldusväärseteks või siis mitte.

Positiivse kuvandiga ettevõtted märgitakse sertifikaadiga Usaldusväärne Ettevõte ja sisestatakse vastavasse keskkonda kodulehel www.usaldusvaarneettevote.ee. Iga edukalt analüüsi läbinud ettevõte saab Usaldusväärse Ettevõtte veebilehel elektroonilise visiitkaardi ja kasutajaõigused, mis võimaldavad sisestada firma andmeid, multimeediat jpm. Kontrolli, kas sinu lemmikpoel juba on sertifikaat!

Usaldusväärne Ettevõte on loodud Eesti ettevõtete maine paremaks hindamiseks ning pidevaks arenguks. Heade näitajate ja eeskujuliku teenuse kvaliteediga ettevõtted paistavad tarbijale positiivselt silma nii otsingumootorites kui ka meie keskkonnas.