Reklaam sulgub sekundi pärast

SILVIA ILVES pani direktoriga voodisse roninud Paul Neitsovile bloki peale

Muusikud Silvia Ilves ja Paul Neitsov on tänaseks siiski lahus, kuigi mees ise väitis alles äsja miskit muud. Silvia hiljutisest sotsiaalmeedia postitusest selgub, et ta on mehele Instagramis isegi bloki peale pannud. Nimelt olevat Paul kooli direktoriga voodisse roninud ja samal ajal Silviat tagasi palunud.

"Pärast kolmenädalast suhet plaanis Paul mulle sõrmuse sõrme panna Graniitvillas (see jäi ära, sest paar päeva enne jõudsin ta maha jätta), mille üle ma isegi mõnes mõttes ei imesta, olles kuulnud, et ta on minuga laste saamiseks valmis ning valmis vastutust võtma, Tallinnasse kolima ja suitsetamisegi maha jätma (ma vihkan suitsetajaid ning tal polnud valikut). Aga kui nendest mõtetest taganesin ja hirmust lahku otsustasin minna, jättis ta üldsusele mulje, et tal ongi suva ...

Veel eile läksin tema geniaalse rumalusega kaasa, et oma kalleid inimesi lollitada ning see käik näitas, kui suuresti vajab Paul tähelepanu ... Kumbki tähistas seda lollust eile õhtul omamoodi - kes neidudega voodis, kes sõpradega väljas. Varastel hommikutundidel kirjutas aga Paul, et sooviks ikkagi minuga pere luua ning jõuludeks kodusoojust. Seda ta ei mõistnud küll, et miks ei võiks ta senikaua kooli direktoriga või tudengineiudega või kellega iganes voodis aega veeta, kuniks ma otsuse teen, et kas jääme kokku või ei ... Miks mul ometi süda pahaks läks sellise jutu peale?,"kirjutab Silvia.

"Ma ei näe Pauli Instagrami ega fb kontot, panin hullukesele mõneks ajaks blokeeringu peale, et kumbki kedagi ei segaks ning asjalikud jutud saab telefonis ka räägitud,"tõdeb Silvia.