Reklaam sulgub sekundi pärast

SILVIA ILVES tunnetest Paul Neitsovi vastu: siis saime aru, et midagi on valesti

Hinnatud tšellomängija Silvia Ilves, kes on uhke ema neljale pojale, on enda kõrvale leidnud mehe, kellega tal on üsnagi palju ühist. Kaunitari uueks kallimaks on muusik Paul Neitsov, kes varasemalt on olnud suhtes Brigita Murutariga. Eelmise aasta viimasel päeval andis Brigita aga teada, et uuele aastale läheb ta vastu üksi ehk siis vaba ja vallalisena.

Silvia ja Pauli suhtlus sai alguse ühisest huvist muusika vastu. Nimelt hakkasid nad koos muusikat tegema, ent mida kumbki ilmselt ette aimata ei osanud, on asjaolu, et neist saab peagi miskit enamat kui lihtsalt koostööpartnerid. "Elu on teinud väga ootamatu pöörde minu jaoks. Lootsin, et suudan säilitada professionaalse suhtlustasandi Pauliga, ent oleme kumbki liiga sarnased isiksused, kirglikud artistid. Ma võtsin just seetõttu vastu Pauli kutse tema kontsertidel külalisena esineda, sest olin kindel, et jääme tööalaselt läbi saama. Heal juhul toredate sõpradena,"tõdeb naine.

Pärast mõningasi kontserte said mõlemad aru, et nende vahel on midagi enamat kui ühine kirg ning arusaam muusikast. "Hoidsime teineteisega suheldes üsna pikka aega niiöelda ametlikku joont. Ükskõik, kus me midagi ette võtame, kõik kulgeb loomulikult. Romantika sai alguse Saku mõisa kontserdi õhtul, mil esitasime publikule loo "Can't help falling in love". See käis meist kummastki väga tugevalt läbi. Siis sain aru, et midagi on "valesti". Ma ei oska enam midagi ette ennustada, kuidas kõik minema hakkab, aga erinevalt varasemast tahaksin elada üks päev korraga. Kokku me ei koli, midagi tõsist eraelus ei plaani, küll aga muusikamaailmas. Meie lavapartnerlus on lihtsalt suurepärane ning muusikas juhtuvad asjad spontaanselt. Publik on siiani meid armastanud, loodetavasti see kõik jätkub. Paul lubab mul olla mina ise. Seda hindan enim,"ütleb Silvia, et nad võtavad Pauliga oma suhet rahulikult.