Reklaam sulgub sekundi pärast

SINU NAHATÜÜBILE VASTAV näopesugeel Sundari tootevalikust

Iga näonahk on erinev ja vajab erilist hoolt. Sundari tootevalikus on näopesugeelid vastavalt nahatüübile. Kõigis Dosha põhistes näopesugeelides on sees jojoobipuru, mis koorib piisavalt õrnalt, et hoida igapäevasel kasutamisel näonahka puhta ja klaarina.

Vatat ehk kuivemat näonahka niisutab lisaks vermerohuekstraktile ka kummeliekstrakt ning magusa apelsini õli sisaldab rikkalikult C-vitamiini, mis aitab kaasa kollageeni sünteesile ning naha taastumisele. Pitta, mis pigem on kombineeritud nahk, vajab lisaks jojoobipuruga koorimisele ka sandlipuuõli, mis aitab hävitada aknet põhjustavat bakterit. Kapha nahka puhastab ja tasakaalustab sidruniekstrakt, mis on saadud vilja koorest ning sisaldab 5-8% sidrunhapet ja omab suurepärast rasueritust reguleerivat toimet. 

Kui aga valikut teha ei oska, on abiks õrn näopesugeel, mis sobib meigi, mustuse ja ka üleliigse rasu eemaldamiseks ilma naha pH-taset kahjustamata. Raviv aaloe ja rahustav kummeliekstrakt pehmendavad ja värskendavad tundlikku nahka. Sobib kasutamiseks ka meestele habemeajamisvahuna.

Hind: 39 € 

Testi ja määra oma nahatüüp Sundari veebilehel www.sundari.ee