Reklaam sulgub sekundi pärast

SINU SOOLESTIKU test: vaata, kas sul on piisavalt kiire ainevahetus

Kindlasti huvitab sind, kas sinu ainevahetus on aeglane, kiire või keskmine - tegelikult on organismi tervisliku seisundi huvides lausa vajalik, et ainevahetus oleks pigem kiire kui aeglane. Selleks, et oma ainevahetuse kiirus teada saada, tee läbi see lihtne maisi test.


Kindlasti huvitab sind, kas sinu ainevahetus on aeglane, kiire või keskmine - tegelikult on organismi tervisliku seisundi huvides lausa vajalik, et ainevahetus oleks pigem kiire kui aeglane. Selleks, et oma ainevahetuse kiirus teada saada, tee läbi see lihtne maisitest.

Esmalt on oluline nädal aega maisi mitte süüa ning seejärel tarbi korraga ära 100 grammi konserveeritud, grillitud või keedetud maisi. Sa võid seda süüa koos muu söögiga, see ei mängi mingit rolli.

Nüüd jälgi oma väljaheiteid: kui mais tuleb välja 24 ja 36 tunni jooksul, siis on sul väga hea ainevahetus. Kui aga mais tuleb välja hiljem kui 48 tunni jooksul, siis on sinu ainevahetus aeglane.

Kui mais tuleb aga välja 12 tunni jooksul, võib olla kahtlus, et sind ohustab kõhulahtisus.

Põhjus, miks seda testi just maisiga tehakse, on lihtne. Nimelt ei lagunda organism maisi kestasid ning isegi kui sa need läbi närid, jäävad need piisavalt terveks ja nähtavaks ka väljaheites.

Allikas: eric.org.uk