Reklaam sulgub sekundi pärast

Skandaalne Anu Saagim paugutab taas: Kalle Palling on tõsiselt seksikas

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim on avalikkusele korduvalt öelnud, et väärikalt ta vananeda ei kavatsegi ja tal on ükspuha, mida keegi sellest arvab võikuidas kommenteerib. Buduaar küsis Anu käest, kes on tema arvates kõige seksikam Eesti mees- ja naispoliitik ning miks ta just neid kõige seksikamateks peab. Anu vastus oli otseloomulikult skandaalimaiguline. Loe ja kommenteeri, kas sinu arvamus ühildub Anu omaga?

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim on avalikkusele korduvalt öelnud, et väärikalt ta vananeda ei kavatse ja tal on ükspuha, mida keegi sellest arvab või kuidas kommenteerib. Buduaar küsis Anu käest, kes on tema arvates kõige seksikam Eesti mees- ja naispoliitik ning miks ta just neid kõige seksikamateks peab. Anu vastus oli otseloomulikult skandaalimaiguline. Loe ja kommenteeri, kas sinu arvamus ühildub Anu omaga?

Kes on siis Eesti kõige seksikam meespoliitik. Anu vastamisega pikalt venitama ei pidanud, kuid paar selgitavat küsimust esitas siiski. "Ühesõnaga ma võin valida ükspuha kelle ja ta ei pea olema vallaline ega midagi… No sellisel juhul ma arvan, et ainus, kes keelt limpsama paneb on Kalle Palling. Ta on praegu veel selline rikkumata ja süütu. Meie poliitika on ju nii räpane, et paratamatult kõik, kes poliitikasse lähevad, saavad ise ka lõpuks selle sopa endale kaela. Aga Kalle on veel täitsa puhas poiss ja tal on lisaks välisele ilule ka sisemine ilu. Seksikuse määrabki nende kahe kooslus ju, ainult välimusest ei piisa, et seksikuse tiitlit kanda," ütleb Anu lõbusal toonil. 

Naistest aga eelistab Anu riigikogu liiget Kaja Kallast. "Kaja on selline meeletult imearmas ning imeline naine. Ta on üks vähestest või isegi ainus poliitik, kes minu arvates tõesti üritab ajada ausat asja. Tal on rikkumata südametunnistus ja mina usun tema tegemistesse. Loodan tõesti, et ta ajaga ei muutu, sest poliitika muudab inimesi ja sellest pääseda on raske. Ma tean nii paljusid inimesi, kes on enne poliitikasse minekut olnud väga toredad ja ausad inimesed ja siis kui poliitikasse lähevad, käib klõps ära ja nad muutuvad ka eralelus ebameeldivateks inimesteks," 

Karin Karu