Reklaam sulgub sekundi pärast

SÕBRAPÄEVAKUU sooduspakkumised: säästad kingitustelt kuni 50%

Head kingitust, mis oleks sõbrapäeva eel üllatav ja ka hea hinnaga, on raske leida. Pakume sulle eriti vingeid tooteid, mida me ise hea meelega kingiksime ning mis kindlasti ka sinu kallitele inimestele naeratuse näole toovad. Tegime kõikidele oma toodetele paremad hinnad, kui need poest ostes maksaksid. Kampaania kestab 07.-14.02. 

Menuraamat "Pärast"

Kes meist ei oleks kunagi olnud armunud valesse kutti. Ja kuigi me seda teame, et kutt on vale, ei suuda me ikka seda suhet lõpetada. Sellist deja vu momenti pakub sulle maailmas "50 halli varjundit" raamatu noorema õe tiitliga pärjatud Anna Toddi esimene romaan "Pärast" (ingl k "After"). 
Raamatu filmiõigused on ostnud Paramount Pictures ja tänaseks on seda tõlgitud juba 30 riigis. Wattpadi sõbrad teavad ka seda, et romaanil on internetiversioonis üle miljardi lugeja. See raamat võib ajada sind nutma ja naerma, aga külmaks ei jäta see kedagi. Buduaari tellimislehel maksab hittraamat "Pärast" ainult 9,90 € (poes 19,99 €).

Buduaar Beauty Box Vali, kas soovid Buduaar Body 2017 märkmikku või raamatut "Pärast".

Buduaar Beauty Box talvine ilukarbike uute ja põnevate toodetega sisaldab 17 erinevat toodet 69 € väärtuses ja maksab Buduaari tellimislehel 19 €. Sellest karbist saad kingitusi nii endale kui sõbrannadele! Võimalus vahetada Buduaar Body märkmik maailmamenuki "Pärast" vastu.
Toode müügil ekslusiivselt Buduaaris!


"Heaolu kiirtee. Hea tervise ja õnneliku elu teejuht"

Buduaar kirjastas Ameerika eduka eestlannast koolitaja ja tervisenõustaja Helen Marie Loorentsi raamatu "Heaolu kiirtee", mis on õhuke ja lihtne raamat, aitab prioriteedid elus paika panna ning rohkem tähelepanu oma isiklikule heaolule ja tervisele pöörata. See raamat on mõeldud eelkõige ületöötavatele juhtidele, aga oleme saanud väga palju häid sõnu ka vanematelt inimestelt, kes ütlevad, et lõpuks on turul üks terviseraamat, millest on kerge aru saada. Raamat maksab praegu Buduaari tellimislehel vaid 5 € (poes 9,90 €).

Skandaalse ja Eesti eliidi elu paljastava jutustuse "Ma tulen" saad osta Buduaari tellimislehel eriti soodsalt 3 €.

Kõikide eelpool mainitud toodete tellimiseks kliki siia. Saatmisel lisandub postipakitasu. Kampaania kestab 07.-14.02

Mõnusaid hetki koos heade sõpradega!

Muid iganädalasi sooduspakkumisi leiad Prospecto.ee