Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠOKEERIV AVASTUS: vähki on võimalik ravida kõigest 3 minutiga! Link videole

Ameerikast pärit kirjaniku Gregg Badeni, kes on tuntud oma vähiravi teooriate poolest, sõnul võib meie alateadvus vähiteraapias olulist rolli mängida ning meie tunded võivad suurel määral mõjutada meie DNA-d. Ta on arvamusel, et meie kollektiivsed mõtted, nagu palved ja soovid, avaldavad positiivset mõju erinevate haiguste ravimisel.

Vähirakud

Vähki ja selle mõju saab peatada suurendades teadlikkust manifesti ja meie mõtete vahel. Vastavalt Badeni teooriale on olemas valdkond, mis ühendab kõike. Valdkond, mille olemasolu on tõestatud ja teaduslikult seletatud juhtiva teadusajakirja Nature 1996.aastal ilmunud 332-s numbris.

Kontroll emotsioonide ja mõtete üle

Baden väidab, et meie emotsioonid ja mõtted tekitavad elektromangetvälja, mille lained võivad ulatuda kuni meetri võrra meie sisemusse.

Nikola Tesla märkis, et tulevikus loovad inimesed elektrienergiat, kasutades oma mõttejõudu ja see tähendab, et meie mõtted ja emotsioonid on äärmiselt tugev energiaallikas.

Baden viitab võimsate ja keskendunud mõtete kontseptsioonile kõige kohta, mida tunneme ja näeme. Kollektiivsed mõtted võivad luua äärmiselt võimsa elektromagnetvälja ja avaldada mõju ka keskkonnale. Praegu võib see küll kõlada väljamõeldisena, kuid peagi on meil olemas tehnoloogia, mis võimaldab sellel reaalsuseks muutuda. 

Tunded võivad muuta DNA-d

Meie emotsioonid ja tunded on nagu peegel. Kõik, mis me teeme, kajastub ka keskkonnas. Peaaegu kõik teadlased väidavad, et meie emotsioonid ja usk pole seotud meie eluga ning eriti pole need seotud haiguste ja ravimisega. Psühho-onkolooga väidab aga vastupidist.

Seetõttu on meie emotsioonid, mõtted, usk ja tunded võimelised kontrollima kõike, mis toimub meie elus ja meie sees. 

Vaata videot siit

 

allikas: enlightened.com