Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠOKEERIV JUHTUM: mees jättis oma kihlatu vanni surema!

Saksamaal Münsteris jättis mees oma kihlatu 11 päevaks vanni lõksu. Meest süüdistatakse surma põhjustamises, kirjutab Ilta Sanomat.

Münsteri prokuratuur süüdistab 59-aastast Günther S-nimelist meest oma kihlatu tapmises. Mehe kihlatu, 48-aastane Simone W jalg jäi kinni vee äravooluavasse ning naine lebas abitult 11 päeva vannis, enne kui surm saabus. Prokurör Martin Botzenhardti sõnul andis mees naisele küll juua, kuid ei teinud midagi kihlatu abistamiseks, et too vannist välja saaks. Samuti polnud mees ka kelleltki abi palunud.

Juunikuus aset leidnud juhtumist kirjutas esmakordselt Saksa ajaleht Bild, mille sõnul suri naine kopsupõletikku. Lehe sõnul kaalus 160 cm pikk kihlatu 140 kg ning seetõttu ei pääsenud ise vannist välja.

Mees on olnud vangistatud alates juuni lõpust. Kihlatu surmast teatas mees hädaabikeskusele alles kaks päeva pärast surma. 

Prokuröri sõnul väitis mees alguses, et naine üritas enesetappu. Hiljem võttis ta oma sõnad tagasi ning väitis, et naine ei soovinud abi. Kuna mees kartis suhte lõppemist, kuulas ta naise sõna. Naise sõber ütles ajalehele, et antud väide ei tundu usutav. Sõbra sõnul oli naine mehest sõltuvuses, viimane oli aga naise suhtes vägivaldne ja omandihimuline.