Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠOKEERIV VAATEPILT: mees kulutas tuhandeid, et näha välja nagu Marilyn Monroe

32-aastane Prantsusmaalt, Toulonist pärit Cyril Roux tunnistas, et ta on kulutanud oma välimuse peale mitmeid tuhandeid eurosid. Mehe suureks unistuseks on ühel päeval välja näha nagu tema iidol Marilyn Monroe, vahendab ajaleht The Sun.

Kelnerina töötav Cyril, keda tuntakse ka "plastikmehe" nime all, avalikustas, et tema huvi iluprotseduuride vastu sai alguse soovist noorem välja näha ning tema unistuseks on rohkem legendaarse filminäitleja Monroe moodi olla. Kuigi enamiku inimeste jaoks on mehe välimus šokeeriv, siis enda sõnul on Cyril oma uue välimuse ja huulte üle väga uhke. Tema huultesse süstitakse regulaarselt 1 ml täitesüsti, mis tähendab, et huuli on venitatud ja moonutatud uskumatuks suuruseks.

"Mind tõmbas esmakordselt iluravi juurde soov noorem välja näha ja olla rohkem enda iidoli, Marilyn Monroe sarnane. Tegin enda esimese protseduuri 26-aastasena, kui proovisin botox'it. See oli suurepärane kogemus ja pärast seda ma tahtsin veel. Praeguseks olen teinud üle 20 protseduuri, nende hulgas 16 huuletäidet viimase pooleteise aasta jooksul," rääkis Cyril. 

Mees on praeguseks oma huulte peale kulutanud üle 4900 dollari ning muude iluoperatsioonide peale 7000 dollarit, kuid sellest hoolimata pole ta veel õnnelik. Lähitulevikus plaanib Cyril teha ninalõikuse ning paigaldada ka põse- ja lõuaimplantaadid. Ta tunnistas, et on ilulõikustest sõltuvuses. "Olen uhke, et olen plastikmees ja jätkan lõikuste tegemist. Ma ei hooli inimestest, kes mind kritiseerivad. Lõppude lõpuks on ilus olemine tähtis iseendale, mitte teistele," lisas ta. 

Cyril enne operatsioone ja täitesüste: