Reklaam sulgub sekundi pärast

SOOVID OLLA ALATI ILUS JA IGAVESTI NOOR? Proovi neid unikaalseid tooteid!

Skeyndori laboratooriumid on loonud Corrective liini küpsemas eas naistele, et siluda sügavamad kortsud, taastada naha tugevus, elastsus ja nooruslikkus. Meditsiinilis-esteetilistest hoolitsustest inspireeritud tooted ja salongihooldused on tõhus alternatiiv ilusüstidele, sest need täidavad ka sügavaid kortse ja miimikakortse nii, et tulemus kestab pikka aega.

Corrective tootevalemis kasutatakse nanotehnoloogiliselt kapseldatud meditsiinilise kvaliteediga hüaluroonhapet, mis pääseb naha sügavamatesse kihtidesse kortsupõhjasid täitma, samal ajal kui sünteetilise ussimürgi (Viper Venom) botox’i-laadne toime lõõgastab miimikakortse tekitavate näolihaste pingeid. Võtmekoostises on sügavaid nahakudesid pinguldavad ja kortse täitvad aktiivained.

Skeyndor CORRECTIVE koduseks kasutamiseks loodud sarjast leiad järgmised tooted: 

KOHENE KORTSE TÄITEV KREEM

Seitsme erineva aktiivainega, et efektiivselt võidelda sügavate ja miimiliste kortsudega ning pinguldada sisemisi nahakudesid. Normaalsele ja kuivale nahale.

 

MIIMILISTE KORTSUDE SEERUM

Sügavate kortsude ja miimiliste kortsude hooldamiseks ja pinguldava toimega seitset erinevat aktiivainet sialdav kreemjas seerum, et tagada dermo-lifting. Suurepärane iseseisva tootena kombineeritud ja rasuse naha puhul. 

 

SILMAÜMBRUSNAHA MIIMILISTE KORTSUDE VASTANE SEERUM

Spetsiaalselt silmade nooruslikkuse säilitamiseks ning sealt kortsude ja miimiliste joonte eemaldamiseks loodud seitsme aktiivkomponendiga seerum.

 

KOHESE TOIMEGA HUULEKONTUURI TÄITJA

Huulteümbruse naha sügavate kortsude ja miimiliste kortsude mahendamiseks üheksast erinevast aktiivainest kompleks, mille tõestatud efektiivsus tagab kauni tulemuse. 

CORRECTIVE salongihooldust, mille eesmärk on eemaldada miimilisi kortse ja täita nahakortsukesi, käis proovimas Buduaari ilutoimetaja Katrin Rasmann:

"Kõigepealt, oh! Nii hea on heita pikali, sulgeda silmad ja lõõgastuda. Puhkus koos iluprotseduuriga – mis saakski olla parem? Aga saab! Siis, kui avad silmad ja peeglist vaatab vastu hoolitsetud, värske ja puhanud ilme. Kuigi kosmeetikuna hoolitsen oma naha eest vast keskmisest korralikumalt, siis ometi oli ka minu nahal märgata silmnähtavat muutust. Ilme oli palju värskem, nahk vägagi niisutatud ning sile. Pärast naha puhastamist kasutati hoolduses kaks korda naha seerumiga täitmist. Esimeseks kortse vähendav PEPTIIDIKOMPLEKS, mis andis ka lisaks pinguldatuse, ning seejärel hüaluroonhappeseerum, millel on naha enda molekuliga võrreldes omadus 30 korda rohkem niiskust siduda. See andis nahale mahtu, kuna täidab kõik imeväikesed nahatühimikud. Seejärel saabus seerumite imendamise faas, et kõik hea jõuaks veelgi sügavamale nahka. Siin sai valida kas näo-, kaela- ja dekolteemassaaži või spetsiaalse kolmefaasilise aparaadi ja kerge massaaži vahel. Enne, kui lõplikult kergesse unne jõudsin vajuda, kanti nahale mõnusalt jahutav, mikroniseeritud pärlipulbriga Deluxe Regenerating Mask, mille ülesandeks on elavdada rakkude tegevust ja tõsta näokontuure. Minule meeldis, et mask kanti ka üle silmalaugude, mis andis eriti lõõgastava efekti. Ja tore, et see jättis pärast eemaldamist endast nahale maha aimatava sädeluse. Kergest unemaailmast tõi mind taas ärkvele hoolduse jooksul juba tuttavaks saanud kergelt magus ja puuderjalt mahe lõhn, mil lõpetuseks kanti näole kreemid.

 

Septembrikuus on Viimsi SPA Ilukeskuses suurepärane võimalus CORRECTIVE hoolitsust ja kodukasutustooteid osta soodsamalt kui tavapäraselt – tasub proovida ka neil kes juba ilusüste teinud, et tulemust võimalikult pikka aega säilitada.

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar september-oktoober 2018.