Reklaam sulgub sekundi pärast

SOTSIAALMEEDIAS levib uus väljakutse, mis ajab inimesed hullusi tegema

Iga mõne aja tagant jõuab sotsiaalmeediasse mõni uus väljakutse, millega eelkõige just noored suure õhinaga kaasa lähevad ning enamasti levivad sellised väljakutsed lausa kulutulena. Värskeimaks hullustuseks on niiöelda nähtamatu karbi väljakutse ehk invisible box challenge.


Iga mõne aja tagant jõuab sotsiaalmeediasse mõni uus väljakutse, millega eelkõige just noored suure õhinaga kaasa lähevad ning enamasti levivad sellised väljakutsed lausa kulutulena. Värskeimaks hullustuseks on nii-öelda nähtamatu karbi väljakutse ehk invisible box challenge.

Antud väljakutse sai alguse sellest, kui Texase keskkoolineiu Ariel Olivar postitas oma Twitteri kontole video, kus ta suutis nähtamatu karbi väljakutse lausa ideaalselt sooritada ning pärast seda on kõik tahtnud sama katset ka iseenda peal proovida.

Väjakutse on selline: kõigepealt kummardu ja patsuta käega nähtamatut karpi, astu näiliselt ühe jalaga karbile ja teise jalaga hüppa karbist üle. Trikk seisneb selles, et see jalg, mis on nähtamatu karbi peal, ei tohi grammigi liikuda, samal ajal kui sa teise jalaga üle karbi hüppad.

Mõnel õnnestub katse kohe, mõne jaoks on see aga ebareaalne väljakutse.

Vaata Twitteri videot allpool.