Reklaam sulgub sekundi pärast

STAARFOTOGRAAF ARDO KALJUVEE sattus liiklusõnnetusse

Sügisel, kui ilmad on juba pimedad ning teed libedamad, kasvab ka tõenäosus sattuda liiklusõnnetusse. Sellisesse olukorda sattus hiljuti ka tunnustatud fotograaf Ardo Kaljuvee, kes põrkas kokku põdraga. Ardo kirjeldas juhtunut ka sotsiaalmeedias, kus ta kõiki kaasliiklejaid ettevaatusele manitseb. 

"Ettevaatust sõbrad! Mul on väga palju olnud öiseid sõite tagasi Tallinnasse pidudelt ja pulmadest. Olingi juba imestanud, et midagi pole veel suuremat juhtunud. Aga täna öösel see siis juhtus.

Tagasiteel Tartust Tallinnasse ristus mu tee ühe põdraga. Selline suur, muhe sell. Õnneks oli mu kiirus ka maanteel väike ja enamus kiirusest sain selleks hetkeks maha pidurdatud. Natukene aga jäi puudu, et päris pidama saada. Põdraga läks õnneks, ta seisis omal jalul ja peale pikemat toibumist sõiduteel läks ta minu juhendamisel kõrval olevale põllule liikluseeskirjade peale edasi mõtlema. Väga loodan, et tema vigastused piirdusid põrutustega.

Auto sai kergemat pleki muljumist ja mina lihtsalt korraks suuremad silmad. Seega õnnelik õnnetus! Siinkohal tänud ka mööduvale juhile, kes olukorrale peale sattumisel kinni pidas ja huvi tundis, kas kõik on korras. Ühesõnaga, tähelepanu liikluses! Et ka teie sarnased olukorrad lõpeksid nii õnnelikult või veel parem – üldse kokkupõrketa! Turvalist liiklemist kõigile," kirjutas staarfotograaf sotsiaalmeedias ning lisas postituse juurde ka foto autost.