Reklaam sulgub sekundi pärast

Staarid, kes on kasutanud surrogaatema

Kas teadsid, et paljud Hollywoodi staarid on saanud oma lapsed surrogaatema abil?

Kas teadsid, et paljud Hollywoodi staarid on saanud oma lapsed surrogaatema abil?

Mõnel juhul on põhjuseks rasestumisraskused, teisel juhul ei taha staarid lihtsalt raseduse pärast tempot maha võtta ja leiavad kellegi teise, kes nende lapsed kannab ja ilmale toob, vahendab RadarOnline

Sarah Jessica Parker
"Seksi ja linna" staari Sarah Jessica Parkeri kaksikud tüdrukud Marion ja Tabitha sündisid tänu surrogaatemale. Tema ja ta abikaasa Matthew Brodericki esimene laps James Wilkie on Parkeri enda kantud ja sünnitatud. Hiljem tal enam rasestuda ei õnnestunud.

Nicole Kidman
Ka Nicole Kidmani ja laulja Keith Urbani tütar Faith Margaret on siia ilma tulnud surrogaatema vahendusel. Kui paari esiklaps Sunday on sündinud kõrvalise abita, siis teist korda rasestumisraskuste Nicole´il enam lapseootele jääda ei õnnestunud. 

Ricky Martin
Üksikisast laulja Ricky Martin kasutas oma kaksikpoegade saamiseks samuti surrogaatema, kuid keeldub seda terminit kasutamast. "Ma ei laenanud kellegi emakat, ma ei saa sellesse nii suhtuda. Ma annaksin oma elu naisele, kes aitas mu lastel sündida," on staar öelnud.

Elizabeth Banks
Näitlejanna on korduvalt rääkinud oma rasestumisprobleemidest. "Mul oli probleemiks embrüote kinnitumine emakaseinale," rääkis "Hunger Gamesi" staar US Magazine´ile. Kuna sedasi ei saa rasedus tekkida, kasutas naine surrogaatema, kes kandis ja sünnitas tema poja Felixi.

Jimmy Fallon
"Late Nighti" saatejuht ja tema naine üritasid viis aastat omade jõududega lapsevanemateks saada, kuid otsustasin siis ka teisi teid proovida. Surrogaatema sünnitas neile imearmsa tütre Winnie.

Giuliana Rancic
Saatejuht ja tõsielustaar Giuliana Rancic on alati oma rasestumisprobleemidest avalikult rääkinud - abikaasa Billiga on neil suisa vastav telesaade. Paari esiklaps Duke sündis surrogaatema abil ja kui nad üritasid samal moel teist last saada, rasedus katkes. Paar pole veel alla andnud ja üritab edasi.

 

Kas sina oleksid valmis sel moel lapsi saama?

 

Buduaar.ee