Reklaam sulgub sekundi pärast

STAARID PALJASTASID KUUMIMAD ilunipid

Nii mõnigi staar kinnitab, et vee joomine ning igal õhtul meigi eemaldamine on parim, mida oma ilu heaks teha saab, kuid neil leidub ka huvitavamaid ilunippe.

Kaunis, sile ja terve nahk - kes siis seda ei tahaks? Ideaalse ihu saamiseks leiab igasuguseid nippe, alustades maasikamaskidest ja lõpetades õige naha niisutamisega. Täiendavaid nippe saab õnneks staaridelt, kelle ihu näeb alati nii suurepärane välja. Veebilehe Byrdie sõnul on neil lausa mitu trumpi varuks.

Jäävesi näole

Külm vesi värskendab ja parandab stressitaluvust. Samuti teeb see kehale head. Näitlejatar Kate Hudson hoiab naha siledana, sukeldudes näoga jääkülma vette.

Meik maha duši all

On oluline igal õhtul meik maha võtta, et nahk saaks hingata. Modell Taylor Hill avaldas, et tema ilusa naha saladus on soe dušš. "Dermatoloog soovitas nägu duši all pesta. Aur avab nahapoorid. Loputan nägu esmalt sooja veega ja seejärel külmaga."

Massaažiga näole elu

Alicia Keys avaldas, et annab näole loomulikku sära, hõõrudes seda jadeiidist valmistatud massaažiharjaga. "Hõõrun seda näo sellisesse piirkonda, kus tahan vereringet elustada, samuti niiskust ja energiat lisada. See aitab mu nahal ellu ärgata."

Aur ja oliiviõli

Kuivad alad ihul on paljudele tuttavad ning koorimine ja õlitamine ei tundu alati aitavat. Näitleja Alexis Bledeli sõnul on olemas kaval lahendus, nimelt Vahemere dieet näole. "Teen oma näole umbes kord nädalas oliiviõliga auru. Kõigepealt on vaja kaussi kuuma vee ja oliiviõliga. Patsutan õli kuivadele kohtadele oma ihul ja lasen seejärel aurul imet teha. See on vana trikk, mis töötab ning muudab ihu pehmeks ja siledaks."

Appi tuleb õunaäädikas

Õunaäädikat peaks oma ilurituaalidele lisama mitmel põhjusel. See on hea juustele ja aitab ihu pH-tasakaalu kontrolli all hoida. Näitlejatar Scarlett Johansson kiidab samuti õunaäädikat. "Mõni aeg tagasi keskendusin looduslikule nahahooldusele. See on hea viis oma naha eest hoolitseda, kui ei soovi kasutada kemikaale. Kui su näol on palju vistrikke, kasuta õunaäädikat. See ehk küll lõhnab halvasti, kuid teeb tõepoolest imesid."