Reklaam sulgub sekundi pärast

STAARID ÜKSIKEMAKS OLEMISEST: “Sind ei austata, vaid mõistetakse hukka!”

Ajakiri Women's Health pani kirja viie tuntud naise ütlemised üksikvanemaks olemise kohta. Kõik viis staari on pidanud oma lapsed üksi üles kasvatama. 

Kate Hudson

Kahe lapse ema on varasemates intervjuudes avaldanud, kuidas tema lapsevanemaks olemise tunded kõiguvad seinast seina. "Mõnikord tunnen, et olen maailma parim ema, mõnikord avastan ennast tegemas kummalisi asju kodu kõige pimedamas nurgas, et vaid hetkeks laste eest rahu saada."

Minnie Driver

Näitlejatar on algusest peale olnud üksikvanem. "Arvan, et probleemid, millega üksikvanemad maadlevad, on samasugused. On keeruline olla sina ise, kui pead üksinda vastutama pere rahalise poole eest ja veenduma, et lapsel oleks tore lapsepõlv - ja muretsema selle eest päevast päeva."

Sofia Vergara

Näitlejatar sai poja 18-aastaselt. Oma laps sundis naise varakult täiskasvanuks saama ja nüüd aastaid hiljem on ta uhke selle üle, kui hästi ta hakkama sai. "Kui inimesed kiidavad, kui hästi käituv, võluv ja tore laps mul on, siis taipan, et kõik mu ohverdused olid seda väärt."

Michelle Williams

Näitlejatar jäi üksikemaks, kui tema lapse isa surma sai. "Ma tean vaid käputäit naisi, kes on samas olukorras. See on omamoodi klubi... Klubi, mille liikmed me olla ei sooviks, kuhu me uusi liikmeid juurde ei taha ja mille praegused liikmed on omadega läbi." Williams sõnab siiski, et teiste leskede tugi on tema jaoks hindamatu väärtusega olnud.

Taraji P. Henson

Oscari võitja põgenes oma vägivaldse eksi eest ja jäi sedasi üksikhooldajaks. Oleks arvanud, et selline käitumine tekitab teistes kaastunnet, kuid hoopis vastupidi. "Kui ütled, et oled üksikvanem, saad suure häbi osaks ja enne kui sind üldse aktsepteeritakse, pead tõestama, et oled austust väärt. Üksikhooldajaid ei austata piisavalt, neid mõistetakse hukka ja neilt küsitakse hukkamõistvaid küsimusi."