Reklaam sulgub sekundi pärast

STAARIDE ERISKUMMALISED ilurituaalid

Milleks olla rahul tavaliste nippidega, kui on võimalus sooritada eriskummalisi ilurituaale? 

Ilu nimel on võimalik teha mida iganes, kui sinu kasutuses on kõik võimalik ning raha pole probleemiks. Ajakiri Nicki Swift pani kirja omapäraseid staaride ilurituaale. On aga hoopis teine asi, kas see on alati ka raha väärt, kuid vähemalt ei saa väita, et need nipid poleks huvipakkuvad.

1. Verine vampiirimask

Tõsielustaari Kim Kardashianit tuntakse "vampiiri näomaskist". Kõigepealt võetakse kliendilt verd ning seejärel süstitakse see tagasi tema naha alla. Selline vereringlus paneb väidetavalt naha särama, parandab naha struktuuri ning võib ennetada kortse.

2. Tundide viisi küünesalongis

Teise tõsielustaari Kylie Jenneri ilurituaal pole küll eriskummaline, aga võtab see-eest väga palju aega. Nimelt on Kylie tunnistanud, et käib iga nädal küünesalongis ning veedab seal korraga 4-5 tundi.

3. Juukseravi küünlaleegi abil

Supermodell Alessandra Ambrosiole meeldib see-eest Brasiiliast pärit olev velateraapia. Nimelt hävitatakse antud protseduuri käigus katkiseid juukseotsi põleva küünla abil.

4. Linnu väljaheide näole

Endise Spice Girlsi liikme Victoria Beckhami ilurituaal on ehk kõige eriskummalisem: ta kasutab Jaapani näohooldust, mis sisaldab ööbiku väljaheidet. Väljaheide kuivatatakse ultraviolettkiirguse all ja kantakse seejärel näole. Selle eesmärk on aidata nahal võidelda akne ja vananemise vastu. 

5. Kaanide detox

Näitlejatar Demi Moore'i ilurituaal kõlab eriti valusalt: ta kasutab kaanide abi. Moore testis esmakordselt kaane osana keha puhastamisrituaalist. Idee seisneb selles, et kaanid imevad kehast kõik mürgid välja.

6. Teolima kortsudele

Näitlejatar Katie Holmes kasutab teolima näokreemina. Arvatakse, et see aitab armide ja kortsude vastu. 

7. Vagiina puhastamine auruga

Näitlejatar Gwyneth Paltrow on tunnistanud, et ravi eesmärgiks on emaka puhastamine infrapuna ja auru abil. Tema sõnade kohaselt pole ravi pelgalt aurudušš, vaid sellega kaasneb ka energeetiline vabanemine, mis toob kaasa naishormoonide tasakaalustumise.

8. Õliga värske hingeõhk

Näitlejatar Lauren Conrad hoolitseb oma suuhügieeni eest looduslikul viisil: ta harrastab oil pulling'ut ehk õliga suu loputamist. Loputades 20 minutit suud teelusikatäie kookosõliga, püüab täht vähendada bakterite arvu oma suus. Meetodi abil võitleb ta kaariese, halva hingeõhu ja igemehaiguste vastu.