Reklaam sulgub sekundi pärast

STAARIDE lemmikprotseduurid, mis peatavad vananemise

Protseduurid, mida välismaa staarid on teinud juba aastaid, on aina populaarsemaks saanud ka Eesti naiste seas. Milliseid protseduure nad fännavad? 

Protseduurid, mida välismaa staarid on teinud juba aastaid, on aina populaarsemaks saanud ka Eesti naiste seas. Milliseid protseduure nad fännavad? 

Täitesüstid
Täitesüstid on mõeldud näojoonte korrigeerimiseks, kortsude täitmiseks ja huulte kuju muutmiseks. Täitesüstide tegemisel vanusepiirangut ei ole, sobivaim aeg protseduuridega alustamiseks on esimeste kortsukeste ja vagude tekkimisel. Täitesüste fännab Hollywoodis nii Kardashianite dünastia kui ka enamik näitlejannasid, sealhulgas Megan Fox, Jennifer Aniston, Renée Zellweger ja Nicole Kidman.

Kuidas protseduur välja näeb?
Protseduur on kiire (umbes 30 minutit) ja tulemus kestab sõltuvalt süstitavast piirkonnast 9–18 kuud. Protseduuri järgselt võib süstekohas olla kerge punetus, valulikkus või raskustunne, kuid need nähud mööduvad paari ööpäeva jooksul. Võib esineda ka väikeseid verevalumeid, mis kaovad samuti paari päeva möödudes.

Keemiline koorimine
Happe kandmine nahale ei pruugi tunduda ahvatlevana, kuid see on ühe väga populaarse kosmeetilise ja raviprotseduuri – keemilise koorimise – aluseks. Miks eelistada happekoorimist? Happekoorimine on üks vanimaid iluprotseduure maailmas. Looduslikku hapet kasutati naha noorendamiseks ja pehmendamiseks juba antiikses Egiptuses ja Kreekas, kus koorimiseks kasutati näiteks viinamarjade (viinhape) pressimisest saadavat massi.

Ka armastatud näitlejanna Gwyneth Paltrow laseb oma nahka kaks korda aastas keemiliselt koorida. „See protseduur eemaldab surnud naharakud ning muudab naha siidpehmeks ja kingib hetkega särava jume!”

Kuidas protseduur välja näeb?
Keemiline koorimine eemaldab kontrollitud sügavusega kahjustunud nahakihid ja stimuleerib uute, tervemate rakkude paljunemist, uue ja kvaliteetsema kollageeni teket ning vett siduvate ainete (glükoosaminoglükaanide) tootmist nahas. Kollageeni remodelleerimine on peamine põhjus, miks keemilised koorimised on võimelised tasandama kortse.

Ilukirurgia – mitte ainult staaridele

Mida aeg edasi, seda populaarsemaks muutub ilusüstide tegemine ka Eesti naiste seas. Ehkki Hollywoodi staarid on kasutanud seda teenust juba aastakümneid, on trend iga päevaga leidnud üha laiemat kasutajaskonda. Eestis vahendab staaride lemmikprotseduure ilukliinik New Look.

Eksklusiivne kogu maailmas – fotodünaamilised peeling’ud

New Look Medical Tallinnas on ainuke ilukliinik Eestis, kes teostab ja koolitab täiesti innovaatilist ja patenteeritud ilu- ja naharaviprotseduuri, kus nahka mõjutatakse punase LED-valgusteraapia ja keemilise koorimise abil.

Ravikombinatsioon mõjub spetsiaalselt keratinotsüütide ja fibroblastide rakukohtadel, täpsemalt mitokondril ja retseptoritel. Mitokondri neeldunud footonenergia põhjustab fotokeemilist langust, mille tulemuseks on rakuenergia suurenemine ja nukleiinhapete sünteesi aktiveerumine. Degranuleerimine hajutab põletust soodustavate ainete induktsiooni ilma põletusohuta, naha taastumisprotsess läbib fibroblasti vohamise.

Fotodünaamiline ravi on üle kümne aasta praktiseeritud tehnika. See kiirendab footoni neeldumise loomulikku protsessi raku ainevahetuse parandamiseks ja stimuleerimiseks ning kutsub esile monohapniku ja vabade radikaalide vabanemise fotooksüdatsiooni abil, tuues kaasa põletikuprotsesside vähendamise, immuunsüsteemi stimuleerimise ja uue kollageenirikka koe taastamise, andes pingul ja noorema naha ilma põletamiseta või rakke kahjustamata.

Vaata lisa SIIT ja registreeri TASUTA konsultatsioonile.

Ilmunud ajakirjas Buduaar