Reklaam sulgub sekundi pärast

Staaride veidrad soovid

Staaridel on vahel kummalised soovid. Mõned tahavad laval kanu veristada, teised aga Coca-Cola automaati lava taha. Mõned aga eriti saastevabas keskkonnas kasvatatud puu- ja juurvilju. Või näiteks Eestit külastanud Snoop Dogg, kes soovis 15 minutit enne show lõppu, et talle toodaks Eesti lipp, mille siis tublid assistendid ka talle tõid. Staarid peavad saama, mida nad tahavad ning tuntus on see, mis neile seda ka võimaldab.  

Bruce Willis, kes ühes klubis pidutsedes avastas, et baaril pole tema viski kõrvale kalja pakkuda, saatis meeskonna hilja öösel kaljajahile, et tema janu rahuldada.

Mariah Carey on tuntud oma diivatsemisega. Lauljatar nõudis restoranis ligi 2400 krooni maksvat Christal šampanjat, mida restoranis lihtsalt menüüs polnud ning teed kaheksale. Pluss painduvad kõrred. Huvitav, kas kõrred olid mõeldud tee või šampanja joomiseks?

P. Diddy tellis ühe korraga kaks pudelit Hennessy konjakit, Santa Margherita Pinot Grigio'd, Veuve Clicquot'd, pudel Dom Perignon'i ja Crey Goose'i viina. Kaheksa pudelit alkoholi ühe õhtuga. Lihtsam oleks vist alkopoodi külastada? Igatahes tõotas tulla raske hommik.

Angelina Jolie lasi saata Pennsylvaniast Namiibiasse karbi pähklivõist ja kommidest valmistatud kooki, rahuldamaks oma raseduseaegseid söögiisusid. Sarnane juhtum oli ka Gwyneth Patrow'ga, kes 2004. aastal raseduse ajal vahetas ülitervisliku dieedi kartulikrõpsude, pitsa ja tacode vastu.

Marilyn Manson soovis restoranis pool kilo äsja tapetud värsket veiseliha. Lisaks blokkide kaupa juustu ja neli pakki Haribo kummikarusid. Veider...

Tom Cruise naudib täiel rinnal kuulus olemist. Ta on tuntud kui see mees, kes laseb oma lemmik Itaalia kokal ekstra tema juurde tulla ning saadab isegi oma eralennuki kokale järgi, et too saaks talle ja ka abikaasa Katie Holmes'ile orgaanilist toitu valmistada. Mõnus kui sul on mees, kel eralennuk.  

Christina Aguilera on ka suur orgaanilise toidu fänn. Aga temalgi on oma nõrkused nagu näiteks Flintstone'ide näritavad vitamiinid ja Nesquick'i šokolaad. 

Ja viimaks ka kuulus Axl Rose rokibändist Guns' n 'Roses. Ta eelistas lasta oma fännidel üle tunni aja oodata, kuna tal tekkis äkiline isu grillitud lambaliha järgi. Isud on need, mis vajavad rahuldamist, ükskõik kui palju see maksma ei läheks. 

 

Toimetas Mirjam Simmer

Kokakunsti toimetaja