Reklaam sulgub sekundi pärast

STEFAN AIRAPETJAN: “Ma olin väiksena hulljulge!”

3. oktoobril toimus restoranis La Tabla Buduaar TEEN Instagrami kontol live Viljandist pärit noore andeka laulja Stefan Airapetjaniga, kes on muuhulgas olnud ka Buduaar Teeni aprill-mai kaanestaar. Lugejatel avanes võimalus küsida Stefanilt küsimusi, mille seast valis põnevamad välja Buduaar Teen. Kõikide küsijate vahel loositi välja Teen Secret Box. 

Ka staaridel juhtub apsakaid. Stefan, kes pakatab positiivsusest ja rõõmust, tunnistab, et ka temal on laval piinlikke hetki olnud. Viimane apsakas oli kontserdil loo sõnade ära unustamine, kuid suureks abimeheks oli tal spikker käe peale kirjutatud. Kuid ega seegi pole kõik, sest vahel juhtub, et sõnad lähevad sassi. 

Millal on uus lugu ilmumas? "Uus lugu on ilmumas juba novembris, peale selle tuleb 56 laulu veel. Nagu väike album," sõnab laulja. Küsides Stefanilt, milline on ta lemmiklugu, jääb ta napisõnaliseks just sel põhjusel, et see on on veel ilmumata. "Meeldejääv, äge viis ja veel ägedamad sõnad," kirjeldab ta peagi ilmuvat laulu. Tema inspiratsioon tuleneb ümbritsevast keskkonnast.

Küsides Stefanilt, milline ta teismelisena oli, vastab ta: "Ma olin väiksena hulljulge! Kaklesin väga palju ja ajasin kividega inimesi taga. Sain selle eest loomulikult karistada. Kuid ma tegin seda põhjusega  mu õde kiusati ning ma ei suutnud seda kõrvalt vaadata. Mingi hetk hakkasin kõvasti kaalus juurde võtma ja muutusin argpüksiks, kes võttis kõike südamesse." Ta tunnistab, et teatud momendil sai ta aru, et välimus ei ole kõige tähtsam, vaid see, kes sa päriselt oled. Nüüd on Stefan muutunud ja leidnud endas sisemise tasakaalu. Samuti ei hinda ta inimesi välimuse järgi, vaid hindab siirust ja ausust. 

Vaata täispikka intervjuud Buduaar Teen Instagramist.