Reklaam sulgub sekundi pärast

Sten-Erik Jantson hindab naises seksapiilsust, stiilitunnetust ning oskust olla parim sõber

Sten-Erik on kontsertite korraldamisega tegelenud juba aastast 2004 ning toonud maale sellise maailmakuulsuse nagu seda oli James Brown. Loe ja saa tema elust rohkem teada!  

 

1.Kuidas on möödunud Sinu suvi ja kas oled seda veetnud Eestis või mujal?
Pool suve olen veetnud Eestis ja teise poole USA-s.

2.Kust tuli Sul idee hakata kontserdeid korraldama ja kaua oled sellega juba tegelenud?
Olen lapsest peale kasvanud üles showbusinessi imepärases maailmas. Seega tundub, et see pidi olema asjade loomulik jätk. Suuri kontserte olen teinud neli aastat. Enne seda sai tegeletud juba kaks aastat klubiüritustega ja väiksemate kontsertidega Soomes.

 
3.Reedel toimub klubis Parlament East17 kontsert, millised on ettevalmistused ja East17 bändi nõudmised ?
Ettevalmistused on nagu iga kontserdi puhul. Alguses tuleb teha korralik marketing ja siis hakata tasapisi rahuldama artisti tehnilisi nõudmisi, lende Eestisse, kuni siis lavataguse ninni-nännini välja. East 17 “poisid” on vaieldamatult kõige vähem nõudvad artistid, kellega ma nende aastate jooksul olen kokku puutunud.
 
4.Kas kavatsed East17-le ka Tallinna ööelu tuuri teha,kui jah siis kuhu?
Kindlasti! Kõigepealt annavad “poisid” ühe vägeva show klubis Parlament, siis arvatavasti soovivad jääda mingiks ajaks nautima samasse klubisse afterpartyt ja seejärel on plaan maanduda lounge’i Déjà vu, kus staarid kavatsevad möllata kuni varaste hommikutundideni!
 
5.Mis on olnud kõige ebareaalsemad staaride nõudmised ,keda Sa oled siiani Eestisse toonud?
Eks need asjad, mis tavainimesele võivad tunduda veidrad tunduvad mulle juba mõnda aega täiesti normaalsed! Küll on üks huvitavamaid asju, mida ma leidma pidin, kuppelföön, mida soovis legendaarne Souli Ristiisa – James Brown!
 
6.Milliseid artistide kontserte võib Eesti rahvas oodata lähitulevikus?
Kuna viimasel ajal olen rohkem hakanud tegelema oma teise äriga, ehk agentuuriga, mis vahendab kõikvõimalikke artiste üle euroopa ja endise nõukogude liidu, siis need artistid, mis ma Eestisse toon, otsustan ma päris viimasel minutil. See sõltub palju sellest, kus, kellel ja millal mul mõnel artistil tuuris vaba päev jääb ja kas on hetkel kasulik ta siia tuua.
 
7.Kuidas suhtud alkoholi tarbimisse ja suitsetamisse või pooldad tervislikke eluviise?
Ega mis siin keerutada…Sõbrad on mul joodikud ja ise olen karsklane…küll aga tuleb tunnistada, ega kumbki äärmus vist päris õige asi ei ole;)!
 
8.Mis on Sinu nipid suhte vürtsitamiseks ja kui kaua on kestnud Sinu kõige pikem suhe?
Hmmm…meeletu….ahh ega ma kõike ka ei saa ära rääkida;))) Ja suhe on kestnud peaaegu 6 aastat!
 
9.Mis on kõige tähtsamad omadused , mis naise puhul Sind köidavad?
Naiselikkus, stiili tunnetus, seksapiilsus ja oskus olla minule parim sõber, elukaaslane ja armuke! Kui nüüd, aga läbi huumoriprisma sellele vastata, siis võiks see vastus olla midagi sellist- Pikad jalad, Blond pea ja Suured tissid! Kui veel põhjalikumaks minna, siis magistrikraad (kui doktorit ei ole parajasti) ja sinivereline, ehk kuninglikust perekonnast võiks  ju olla;))

10.Kas pead ennast pigem edevaks kui tagsihoidlikus natuuriks?
Tagasihoidlikult edev!
 
11.Kui peaksid minema üksikule saarele siis millise artisti võtaksid endaga kaasa?
Martin Müürsepa ja ära palun küsi miks;)))

 

Buduaar.ee

 

[gallery ids="1914251,1914259"]