Reklaam sulgub sekundi pärast

STIILIMUUTUS: KODUPERENAISE KINGADEST välja

Emaks ja koduperenaiseks olemine võtab naiste elus sageli lõviosa ajast ning seeläbi võib juhtuda, et iseennast jäetakse mõneti tagaplaanile. Igapäevane meikimine, kõrged kontsad või pidulikud kleidid tulevad kõne alla imeharva. Ja kui see juhtub, on kõik veel palju erilisem. On aga hetki, mil iga ema peaks viskama põlle nurka ning astuma koduperenaise kingadest välja. 

Buduaari muutumismäng, mis leidis kajastust ajakirja september-oktoober numbris, andis võimaluse ühele tublile pereemale astuda eemale oma tavapärasest rutiinist ning kutsus naise Tallinnasse, et muuta ta moodsaks fashionista’ks. Karin Klaassen on Pärnust pärit kolme lapse ema, kes tõmbab kleidi endale selga haruharva ning kannab enamasti tagasihoidlikke ja naturaalseid toone. Cellbese trendikate sügisrõivastega riietasime naise aga värvidesse ja mustritesse ning andsime talle võimaluse panna end proovile lühikest kleiti ning seelikut kandes. Karin tunnistab, et ta ei meigi end väga sageli ning kui seda teeb, siis kasutab vaid kerget jumestuskreemi ja ripsmetušši. Buduaari muutumismängus loodi Karinile aga tugev õhtumeik, kasutades Make Up For Ever tooteid. 

Karin kommenteerib Buduaari stiilimuutust järgmiselt: „Stiilimuutuse tulemusel pidin ma välja tulema oma mugavustsoonist – selga panema kleidi ja seeliku. Kõik outfit’id meeldisid mulle, kuid lemmikud riideesemed olid ilus kirju mantel, mis oli seljas väga mugav ja silmapaistev; mummuline pluus – ajatu klassika, mida saab kombineerida nii pükste kui ka seelikuga; nahkset stiili püksid – jalas mugavad ja kombineerimisvõimalusi palju. Ka mustad saapad, kuldsed detailid – jalas olid super mugavad ja pehmed. Minu jaoks oli stiilimuutus üks vahva päev, kus sain tunda end erilise ja ilusana. Nii tore, et Buduaar sellist võimalust pakub.”

Karin enne stiilimuutust. 

Vaata galeriist, milline nägi Karin välja peale stiilimuutust. 

[gallery ids="2031589,2031596,2031605,2031614"]