Reklaam sulgub sekundi pärast

SÜDAMLIK ARMASTUSLUGU: eestlastest vanapaar on koos olnud 65 aastat. Fotod

Facebookis levib kulutulena 90-aastase vanataadi ja 91-aastase memme südamlik armastuslugu. Vanapaar on koos olnud 65 aastat ja nende vahel valitseb siiani siiras armastus.  Postitus on saanud tänaseks üle 400 kommentaari ning seda on jagatud enam kui 2000 korral. 

Lapselaps Kristel kirjeldas Facebookis avaldatud postituses oma vanavanemate tutvumislugu: "Minu vanaema ja vanaisa tutvusid 1952. aasta jõululaupäeval.. 1954. aastal, ka jõululaupäeval otsustasid nad leivad ühte kappi panna..65 aastat tutvumisest/kurameerimisest ja 63 aastat kooselu."

Ta jätkas: "Täna sõitsime vanaemaga haiglasse vanaisa vaatama, vanaisa ootas juba ammu ja see pilk, kui nad kohtusid ja teineteist tugevasti kallistasid. Ei ole nad harjunud olema teineteiseta ja möödunud nädalate paanika oli suur, kas vanaisa ikka tulebki tagasi.. küll ta tuleb! 

Peaaegu pime vanaema silus vanaisa voodilina, et see on liiga kortsus.. pead paitades kirus vaikselt, et ta ei võtnud kammi kaasa - oleks juuksedki taadil ära kamminud, sundis teda kaasatoodud "Kevadlille" küpsiseid sööma - lemmikutele ei tohi mitte ei öelda, manitses teda vett jooma ohtralt.. kõik see hellus.. Lahkudes ütles vanaema:"Ilmar, Sa pead terveks saama, ma luban - ma ei lähe kuskile enne ja ootan Sind.. ja armastan Sind."

Tagasiteel oli Kristeli vanaema õhanud, et kui hea päev tal täna ikka olnud oli ja memme nägu oli naerul. Seepeale uuris lapselaps, millega vanaisa vanaema ära võlunud oli. 

"Mootorrattaga. Tead, ta käis mul tööl sellega vastas ja viis mind koju.. igavene uhke soni oli peas ja need pikad säärikud."

Vanaema saab homme juba 91 ja vanaisa on 90- nad on tõelised. Tõelised inimesed. Ja ma armastan neid nii väga," lõpetas Kristel oma postituse.