Reklaam sulgub sekundi pärast

SÜDAMLIK KLÕPS: Brigita Murutari silmatera on juba suur tüdruk

pilt: erakogu

Lauljatar Brigita Murutari elu pole viimasel ajal just meelakkumine olnud. Nimelt selgus käesoleva aasta alguses, et tema ja muusik Paul Neitsov pole enam koos ning Brigita on nüüdsest üksikema. 

Lahkuminekust teavitas Brigita läbi Instagrami kontole postitatud story, millest võib välja lugeda, et algatajaks on olnud tema ise. Üksikema ja vallalise naise staatus pole lauljatari aga maha murdnud, vaid ilmsegelt läheb elu edasi ja eks jõudu toimetulemiseks annab naisele ka Pauli ja Brigita ühine tütar Loore. 

Just Loorest on Brigita viimasel ajal sotsiaalmeediasse üsna mitu pilti postitanud ning ka kõige uuemal Instagrami postitatud fotol röövib kogu tähelepanu endale Loore, kellest on juba suur ja vahva tüdruk sirgunud. "Tütar võib su sülest küll välja kasvada, kuid ta ei kasva iialgi välja su südamest," kirjutas Brigita imearmsa foto juurde kommentaariks. "Vähe juustune sai, aga no kangesti nunnu," lisas ta veel. 

Loore nägi ilmavalgust 6. oktoobril 2017, mis tähendab, et piiga tähistab juba sellel aastal oma teist sünnipäeva. Küll aeg ikka lendab!