Reklaam sulgub sekundi pärast

SÜGIS ON HARIDUSE JA ENESETÄIENDAMISE AEG! Kuidas alustada ning oma unistused ellu viia?

Kirev suvi on möödas ja aeg on hakata taas rohkem enda sisse vaatama ning kaardistama kõiki suuremaid ja väiksemaid unistusi. Olgu selleks siis soov omandada uus eriala, võtta ennast käsile ning hakata tegelema mõne spordialaga või leida sisemine tasakaal läbi uute holistiliste teadmiste. Peamine on oma soovid selgeks mõelda ning lihtsalt neid teostama hakata, sest nagu öeldakse – kõige raskem on just selle esimese sammu tegemine.

Uus eriala 

Kui unistad uuest erialast, aga aega napib, et minna täiskoormusega õppesse, siis tegelikult on veel väga palju erinevaid viise, kuidas uusi oskusi omandada. Näiteks pakuvad paljud ülikoolid täna ka klassikalise eriala omandamise kõrval erinevaid kursusi, millest osa kestab terve aasta vältel, kuid seda vaid ühel-kahel päeval kuus ning mille lõpus saad sertifitseeritud tunnistuse uute teadmiste kohta. Kui on soov ikkagi omandada ülikoolikraadi, siis ka seda on võimalik teha osakoormusega õppes, valides just nii palju aineid, kui on jõudu töö ning argitoimetuste kõrvalt teha. Ülikoolide juures on olemas ka õppenõustajad, kes aitavad just sulle sobiliku programmi kokku panna.

Põnevad koolitused

Erialaseks täiendamiseks pakuvad palju võimalusi ka erinevad lühiajalised koolitused. Lisaks endale sobiliku koolituse otsimisele Google’ist tasuks jälgida ka meelepäraste koolituskeskuste, koolitajate või lihtsalt oma ala proffide sotsiaalmeediakontosid, kust on tihtipeale võimalik kõige kiiremini uut infot on saada. Erialade kaupa koolitusi on võimalik leida lehelt tark.ee, koolitused.ee ning kõigil iluvaldkonna huvilistel tasub silm peal hoida veebilehel kursused.ee, kust võib meigikursustest kuni massöörikursusteni leida kõike, mida ühel ennast arendaval iluhoolikul tarvis võiks olla.

Õpingud iseeneses

Üha enam populaarsust koguvad ka erinevad holistilised ning spirituaalsed teemad, kõik ikka selleks, et tunneksime end rohkem tasakaalus ja oleksime õnnelikumad ning tervemad. Miks mitte alustada oma sügist näiteks meditatsiooni õppimise või intensiivse joogakursusega, mis annab toonust nii kehale kui ka vaimule ning aitab tuua tasakaalu meie kiires elutempos. Erinevate spirituaalsete teadmiste huvi korral tasub vaadata veebilehti holistika.ee ning human.ee ja endale meelepärase joogastuudio leidmiseks googeldada just joogastuudioid, mis asuvad sulle sobivas piirkonnas.

Hoolitse oma vormi eest

Kui tunned, et saabuval sügisel on aeg alustada tõsisemalt spordiga, peaks kõigepealt kindlasti laskma teha koormustestid ning muud vajalikud terviseuuringud, et treenimisega oma tervist ohtu ei seaks. Samuti tasub palgata eratreener ning lasta koostada spetsiaalne toitumiskava. Juhul kui soovid näiteks alustada mõne pallimänguga, tasuks kindlasti kõrvale leida ka toitumisnõustaja ning treener, kes juhendaks ka üldfüüsilist treeningut. Seda kõike ikka selleks, et saavutada soovitud tulemusi.

Ükskõik millisest enesetäiendusest sa ka ei unistaks, võta endale lihtsalt aega ning mõtle oma soovid selgeks, pane need paberile ning konsulteeri mõne valdkonna spetsialistiga. Ära lükka oma eesmärke ja unistusi homsesse ning hakka nendega lihtsalt pihta. Kõik edukad inimesed on kunagi olnud needsamad alustajad.