Reklaam sulgub sekundi pärast

Sügis toob punased huuled

Nii nagu külmaga soovid panna end soojemalt riidesse, nii tekib ka julgus tugevamat jumestust kanda. Sügisel värvivad trenditeadlikumad oma musid tulipunaseks.

Nii nagu külmaga soovid panna end soojemalt riidesse, nii tekib ka julgus tugevamat jumestust kanda. Sügisel värvivad trenditeadlikumad oma musid tulipunaseks.
Kui sulle tundub, et punane pole päris sinule, siis tuleb lihtsalt õige toon leida. Selleks, et punane huul ei tunduks liiga ülepakutud, jäta ülejäänud jumestus tagasihoidlikuks, ent veatuks. Peida kõik defektid nahal, eriti oluline on peita punased vistrikud, kuna punane huul toob eriliselt esile kõik punased toonid näos. Kanna väga õrn kiht roosakat põsepuna või särapuudrit põsesarnale. Värvi ripsmed, soovi korral tõmba peenike lainer. Kammi kulmud ja fikseeri.
Parima punase leiad, kui hindad oma naha tooni. Kui oled pigem tõmmu nahaga, vali erkpunane ja eelista soojemaid toone. Kui sul on klaar ja sinaka alatooniga nahk, vali tummisem punane ja eelista külmemaid toone. Kui punane tundub siiski liig, siis alusta punakate huuleläigetega, peagi harjud ja soovid veelgi enam oma huuli esile tuua.
Herve Legeri show on hea näide, kuidas punast sobib ka igapäevaselt kanda. Eestimaise Ivo Nikkolo showl näidatud erkpunane sobib nii igapäeva kui ka õhtusele üritusele.
Antonio Berardi ja Missioni modellide ploomisuud annavad vihjeid neile, kes soovivad pigem vampnaiselikult mõjuda. Nanette Lepore julgustab erinevaid punaseid huultel ka miksida, kandes tumedamat punast huule keskele, nii jääb huultele justkui punase veini jälg.
Just Cavalli muutis punased huuled veelgi efektsemaks, lisades huultele säravat litrit.
Parima näite trendi esiletoomisest pakkus Vivienne Westwood, kes palus modellide huuled tulipunaseks värvida ning lasi neile veel musta ringi ka ümber tõmmata... Jah, Vivienne, me märkame uut trendi!

Hea lugeja, kas sina kannad punast huultel?

Mari Ojasaar

[gallery ids="1955634,1955639,1955645,1955653,1955659,1955665,1955671,1955676"]