Reklaam sulgub sekundi pärast

SUHTEHOROSKOOP: see nädal toob suhetesse palju positiivset

Enamikel tähemärkidel läheb sellel nädalal suhetes väga hästi - igaühel on, mida oodata! Loe ja saa teada, mida tähed just sinu tähtkuju esindajatele lubavad.

Enamikel tähemärkidel läheb sellel nädalal suhetes väga hästi - igaühel on, mida oodata! Loe ja saa teada, mida tähed just sinu tähtkuju esindajatele lubavad.

JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Sulle võib sel nädalal tunduda, et olete partneriga täiesti erineval lainepikkusel. Temaga suhtlemine tundub täiesti võimatu! Proovi siiski end nendest probleemidest, samal ajal uusi juurde tekitamata, läbi murda. Kui oled vallaline, siis toob alanud nädal sinu ellu palju romantikat. Asjad võivad isegi hirmutavalt kuumaks minna.  

SÕNN (21. aprill - 20. mai)

Romantikat jagub alanud nädalasse rohkem, kui suudad vastu võtta. Tunned, et sul läheb suhetes justkui paremini kui varasemalt. Lase elul ennast kanda! Reedel ja laupäeval on tähtede seis sinu jaoks niivõrd soodne, et tunned end üleni armastatuna.  

KAKSIKUD (21. mai - 21. juuni)

Kuidas sa ka ei üritaks, tunned ikka, et sa ei suuda oma partnerilt seda saada, mida hetkel soovid. Asjal pole teie vastastikuste tunnetega mingit pistmist. Ole avatud ja küsi enda käest, mis on olulisem, kas see, et sul oleks alati õigus või võimalus armastada ning olla armastatud. Nädala lõpus võid mõnd ennatlikku otsust kahetsema hakata. Tee endale teene ning püüa neid vältida.

VÄHK (22. juuni - 22. juuli) 

Sul tekib reedel võimalus taastada mõni vana suhe või viia praegune suhe läbi sügava vestluse täiesti uuele tasandile. Võite partneriga juba mõnda aega õhus olnud küsimusele üksmeelse vastuse leida. Sulle võib tunduda, nagu kõik sinu pingutused jääksid teistele märkamatuks. Kannata pühapäevani, sest just siis näidatakse sulle, kui väga sind tegelikult hinnatakse ning armastatakse.  

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Püüa sel nädalal vältida olulisi vestlusi oma partneriga. Te ei suuda kuidagi teineteist mõista, õhus on palju närvilisust. Õnneks on ka üks hea uudis! Teie rahaline olukord paraneb ning te saate üheskoos mõnusa nädalavahetuse veeta - see aitab ka tekkinud pingetest lahti saada. 

NEITSI (23. august - 22. september)

Sinu armuelu tundub sel nädalal justkui liiga hea, et tõsi olla. Reedel saad tunda armastuse tõelist võimu ning saad aru, kuidas sul tegelikult vedanud on. Armastus on jumalik ning sa võtad sellest kõik! Mis saaks veel parem olla?

KAALUD (23. september - 23. oktoober)

Kui sul õnnestub see nädal ilma armuasjades probleeme tekitamata läbi teha, oled õnnega koos! Muidugi on seda tunduvalt lihtsam öelda, kui teha. Sulle tundub, nagu keegi ei kuulaks sind. Võid seetõttu oma arvamuse avaldamisega pisut liiale minna. Püüa seda vaiksemalt teha ja sul võib teiste tähelepanu püüdmine palju edukamalt õnnestuda! 

SKORPION (24. oktoober - 22. november)

Vestlus hea sõbraga viib su selleni, et otsustad oma armuelus drastilisi muudatusi teha. Selle asemel et sajaprotsendiliselt endale loota, pöördu nõu saamiseks julgelt mõne sõbra või sugulase poole. Tulemused võivad sind üllatada! Võib juhtuda, et võite suhted hoopiski selle sõbraga uuele tasemele viia. 

AMBUR (23. november - 21. detsember)

Väldi kiirete otsuste vastuvõtmist. Pööra erilist tähelepanu oma graafikule. Võib juhtuda, et pead mõne kohtumise ära jätma ning see läheb sulle kalliks maksma. Ära anna lubadusi, mida sa pidada ei suuda. Ole oma kallima ning iseenda vastu aus.

KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)

Sinu jaoks avanevad sellel nädalal kõik uksed iseenesest. Võimalik, et sinu kallimal on põnev spirituaalne või filosoofiline nägemus, mida ta kindlasti sinuga jagada soovib. Reedel muudab see teid lähedasemaks kui kunagi varem. Pühapäeval oled oma armuelu suhtes optimistlikum, kui varasemalt olnud oled. Peadki positiivne olema - kõik läheb ju hästi!

VEEVALAJA (21. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja ning tema partneri rahaline olukord muutub aina paremaks. Oodata on suuremat sorti sissetulekut. Teil tekib piisavalt vahendeid, et hakata oma pikaajalisi unistusi üheskoos ellu viima. 

KALAD (19. veebruar - 20. märts)

Oled oma suhtele täiesti pühendunud ning see tasub ennast ära - olete partneriga tõeliselt maagilises punktis. Te näete üksteisele silma vaadates oma hingesugulast. Reedel hakkate koos tulevikuks plaane tegema. Pühapäev tõotab eriti romantiline tulla. Naudi igat sekundit!

 

dailyhoroscope.com