Reklaam sulgub sekundi pärast

SUHTEHOROSKOOP: vaata, mida tähed sulle selleks nädalaks lubavad

Alanud nädal toob endaga palju põnevat ning seda iga tähemärgi jaoks! Asjad, mida olete juba kaua ootama pidanud hakkavad lõpuks juhtuma! Mida tähed just sinu tähemärgile armuasjus ennustavad, loe juba altpoolt. 

Alanud nädal toob endaga palju põnevat ning seda iga tähemärgi jaoks! Asjad, mida olete juba kaua ootama pidanud, hakkavad lõpuks juhtuma! Mida tähed just sinu tähemärgile armuasjus ennustavad, loe juba altpoolt. 

JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Sulle tõotab see nädal suhetes erakordset edu! Oled oma partneri igale küsimusele valmis jaatavalt vastama. Kui sul on silmarõõm, siis saate lõpuks eksklusiivselt üheskoos aega veeta.

SÕNN (21. aprill - 20. mai)

Sinu suhte parimad hetked mööduvad sellel nädalal voodis. Sellest võib kujuneda lausa sinu elu parima seksi nädal! Õhk on seksuaalenergiast paks. Kui plaanite järelkasvu, siis nüüd on õige aeg selle nimel tööle hakata. Kui ei plaani, siis kasutage kindlasti vastavaid abinõusid. 

KAKSIKUD (21. mai - 21. juuni)

Kuu on sel nädalal armastuse sektoris. Võimalik, et kohtud kellegagi, kes su südame juba õige pea jäägitult röövida suudab. Sinu ülesandeks on võimalikult palju erinevates seltskondades liikuda ja julgelt uusi tutvusi sõlmida. Kui oled suhtes, siis oota teisipäeva - kallimal on sulle varuks üks üllatus!

VÄHK (22. juuni - 22. juuli) 

Hea aeg rääkida oma partnerile, millised on sinu ootused teie voodielule - see toob teile mõlemale kasu! Piinlikud ning ebamugavad teemad on sel nädalal aukohal. Sinus on rohkem julgust kui tavaliselt. Neljapäev ning reede toovad endaga midagi eriti romantilist - naudi siis igat hetke!

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Esmaspäevane jutuajamine parteriga võtab sinu jaoks positiivse pöörde. Suudate viimaste nädalate jooksul tekkinud pinged mängleva kergusega ära lahendada. Reedel võib raha teie suhtesse uue probleemi tuua - kannata selle lahendamisega järgmise nädalani.

NEITSI (23. august - 22. september)

Ole valmis - suhted kisuvad nüüd üsna kuumaks! Neljapäeval koged voodis midagi sellist, mis jääb sulle elu lõpuni meelde. Sulle tundub, nagu partner oskaks sinu mõtteid lugeda, olete samal lainepikkusel. Peale sellist seksi hakkad sa oma partnerit veel rohkem hindama ja seetõttu ka rohkem hellitama. 

KAALUD (23. september - 23. oktoober)

Suhted sinu elus võtavad sellel nädalal uue suuna. Sinu perspektiivid muutuvad ning see, millega oled siiani rahuldunud, ei paku sulle enam suurt midagi. Õnneks on partner toetav ning annab endast kõik, et muutustega kaasa tulla. Voodis ootab sind üks väga vabastav kogemus, mida oled juba pikalt ootama pidanud.

SKORPION (24. oktoober - 22. november)

Teil seisab partneriga ees üks tähtis ühine ettevõtmine ning peate seetõttu terve nädala kahe jalaga maa peal olema. Kui oled vallaline, siis avastad reedel, et sõpruse ja partnerluse vaheline piir on muutunud õhkõrnaks, kui mitte olematuks. Kui sõber tahab sulle armuasjus nõu anda, siis suhtu sellesse väikese kahtlusega. 

AMBUR (23. november - 21. detsember)

Sõber soovib sind kellelegi tutvustada, sest ta on veendunud, et sobiksite omavahel ideaalselt. Võta see pakkumine kindlasti vastu! Ole uutele asjadele avatud - just nii juhtuvad kõige imelisemad asjad siin elus. Kui oled suhtes, siis tea, et olete teel ühise unistuse täitumise poole. 

KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)

Sulle tehakse ettepanek pimekohtingule minna. Suru hirm alla ja võta see kutse vastu - sa ei kahetse! Püüa olla salliv ja võid näha, kuidas su armuelu aina positiivsemaid pöördeid hakkab võtma! Viimast just eriti siis, kui oled juba kindlas suhtes.

VEEVALAJA (21. jaanuar - 18. veebruar)

Sinu ja su kallima vahel on praegu palju toimumas - seda nii intiimses kui rahalises mõttes. Õnneks saate suurema osa probleemidest positiivselt lahendatud. Siiski tuleks rahaga väga ettevaatlikult ümber käia, vastasel juhul kahetsete seda mõlemad.

KALAD (19. veebruar - 20. märts)

Sulle ennustatakse armastust, seksi ja maagiat. Neljapäeval saab teoks üks kauaaegne unistus. Reedel näeb partner vaid sinu parimaid omadusi ja laupäeval pühendate terve päeva vaid teineteisele. Sa tead väga hästi, mida see tähendab!

 

dailyhoroscope.com