Reklaam sulgub sekundi pärast

SUHTEHOROSKOOP: vaata, mida tähed sulle selleks nädalaks lubavad

Alanud nädal lubab paljudele tähemärkidele armastuses kordumatuid elamusi ning palju uusi kogemusi. Teistele ennustatakse hoopis eelseisvaid lahkhelisid iseendaga. Vaata, mida lubavad tähed selleks nädalaks just sinu tähemärgile!


Alanud nädal lubab paljudele tähemärkidele armastuses kordumatuid elamusi ning palju uusi kogemusi. Teistele ennustatakse hoopis eelseisvaid lahkhelisid iseendaga. Vaata, mida lubavad tähed selleks nädalaks just sinu tähemärgile!

JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Näitad sel nädalal partnerile endast seda külge, mida ta varem näinud pole. Tunned, nagu näitaksid talle oma hinge ning see tunne ei peta sind - nii ju ongi! Hea uudis on, et partner hakkab tänu sellele sind veelgi rohkem hindama. Ära karda end ümbritsevaid müüre põletada - see tasub end ära!

SÕNN (21. aprill - 20. mai)

Oled hetkel oma armuelu eest väga tänulik. Oled emotsionaalselt väga avatud. Ütle kallimale otse, mida tunned! Reedel saabub tunnete osas murdepunkt. Universum on valmis sinu soovi täitma. Soovi targalt!

KAKSIKUD (21. mai - 21. juuni)

Sul on aeg oma elus valitsevast kaosest puhata. Nii toimides rahuned piisavalt, saamaks aru, mida suhetest tegelikult ootad. Kas sinu praeguses partneris on kõik omadused, mida sa temalt ootaksid, olemas? Kas puuduolevad omadused on sinu jaoks piisavalt tähtsad, et see suhe lõpetada? Kõik need küsimused saavad sel nädalal vastuse, aga ainult siis, kui julged neid endalt küsida. 

VÄHK (22. juuni - 22. juuli) 

Sinu sotsiaal- ja armuelu on sel nädalal lausa jumalik! Teisipäeval näed, et saad oma sõpruskonnale igas olukorras kindel olla. Reedel võib sulle tunduda, nagu oleksid mõnda muinasjuttu sattunud. Sind ootab eriline kohting kallimaga või uus hüpnootiline huviobjekt. Naudi! 

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Tulevik paistab helge ja seda eriti nende jaoks, kellel on juba kallim olemas. Pühendage teineteisele rohkem aega. Nädala keskel ole oma egoga ettevaatlik - võid hakata arvama, et kõik keerleb ainult ümber sinu. Alates reedest olukord stabiliseerub ja võid lõõgastuda. Loomulikult teed seda koos partneriga ja sellisel viisil, mis jääb teile mõlemale pikaks ajaks meelde! 

NEITSI (23. august - 22. september)

Suhted sinu ja kallima vahel on sel nädalal imelised. Sul on lihtne temaga oma unistusi jagada ja võid kindel olla, et ta toetab sind absoluutselt kõiges. Ta on sinu suurim pöidlahoidja ning ergutaja. Ta armastab sind tingimusteta. 

KAALUD (23. september - 23. oktoober)

Sa ei taha oma kallimaga lihtsalt lõbutseda - nüüd soovid midagi rohkemat. Tahad kindel olla, et sinu partneri näol on tõesti tegemist inimesega, kellega koos ühine elu luua. Selliseid tundeid ei tohi häbeneda - peate kindlasti suhte praktilised aspektid omavahel läbi rääkima, sest ainult armastusest kahjuks ära ei ela. 

SKORPION (24. oktoober - 22. november)

Oled oma kallimas kindlam kui kunagi varem. Reedel ootab sind ees üks väga romantiline seiklus. Kui oled vallaline, on just reede sobivaim päev kohtumaks oma elu armastusega.

AMBUR (23. november - 21. detsember)

Amburi ning tema partneri vaheline emotsionaalne side on sel nädalal erakordselt tugev. Oled igapäevastest probleemidest ja kohustustest stressis olnud ning seetõttu on suhe tagaplaanile jäänud. Kuigi tunned, et võid kallima peale alati loota, peaksid ikkagi suhtesse mõnikord panustama, suhet hellitama. Keskendu alanud nädalal just sellele! 

KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)

Võtate kallimaga praegu elult kõik, mis võtta annab! Sinu jaoks tähendab see erinevate meelte hellitamist. Tahaksid koos kallimaga nautida päeva mõnes spaas. Võite end leida mõnest nooblist restoranist õhtustamast ning teineteise olemasolu tähistamast. 

VEEVALAJA (21. jaanuar - 18. veebruar)

Neljapäeval ja reedel tunned, et oled armuasjade suhtes väga emotsionaalseks muutunud. Kuna tavaliselt kipud sa enne tundmist mõtlema, siis on su partner sellise tundepuhangu üle siiralt üllatunud. Näita oma pehmemat poolt! Ära mõtle üle ja lase emotsioonidel end vahelduseks kanda. 

KALAD (19. veebruar - 20. märts)

On aeg südamest südamesse rääkida. Tunnista partnerile, kui väga sa tegelikult temaga hingelist sidet vajad. Ta võib seda juba teada, aga kuna olete viimasel ajal kogu tähelepanu praktilistele asjadele suunanud, on just sel nädalal õige aeg taas teineteisele pühenduda.  

 

dailyhoroscope.com