Reklaam sulgub sekundi pärast

SUHTEHOROSKOOP: vaata, mida tähed sulle selleks nädalaks lubavad

See nädal soosib enamike tähemärkide puhul ilusat, pingevaba ja romantilist suhtlust. Teistel hakkavad probleemid juba esmaspäeval märku andma ning kahjuks ei muutu olukord enne uut nädalat sugugi paremaks. Kuid õnneks on ka erandeid...


See nädal soosib enamike tähemärkide puhul ilusat, pingevaba ja romantilist suhtlust. Teistel hakkavad probleemid juba esmaspäeval märku andma ning kahjuks ei muutu olukord enne uut nädalat sugugi paremaks. Kuid õnneks on ka erandeid...

JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Jäär tunneb ennast sel nädalal justkui oleks ta pilves. Neljapäeval tunned, et vajad oma ellu pisut värskeid tuuleiile, aga sinu plaanid võivad partnerile vastumeelsed olla. Hea uudis on, et selline kaos ei kesta kaua. Reedeks lepite ilusti ära ja nädalavahetusel leiate kahekesi olemiseks piisavalt aega. Puhkus nagu üksikul saarel!

SÕNN (21. aprill - 20. mai)

Sinu nädal on romantikast tulvil! Piltlikult seisate kallimaga kahekesi teistest lausa peajagu kõrgemal. Teie vahel valitseb täielik harmoonia. Näed oma partneris ainult tema parimaid külgi ning annad talle kõik eelnevad vead ning sulle põhjustatud valu andeks. 

KAKSIKUD (21. mai - 21. juuni)

Kallim on sulle sellel nädalal igati toeks - sul on unistus ja sa asud seda lõpuks ometi ellu viima. Kui oled vallaline, siis võib neljapäeval su teele paiskuda ootamatu võimalus üheöösuhteks. Ära mine vooluga kaasa - vastasel juhul on sinu silmad järgmisel hommikul täis häbi ja kahetsust. Reede lubab suhetes uusi algusi.

VÄHK (22. juuni - 22. juuli) 

Kui oled suhtes, siis muutub sinu ja partneri vaheline teineteisest arusaamine palju lihtsamaks. Alates kolmapäevast suudad oma kallima jutule varasemast suuremat tähelepanu pöörata - oskad teda tõesti kuulata. Reede on täis romantilisi noote. Kui oled vallaline, siis võid just reedel potentsiaalse kaaslasega kohtuda. 

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Sinu armuelu on sel nädalal väga huvitav! Kui oled suhtes, siis neljapäeval võib kallim mõne väga ootamatu otsuse vastu võtta. Sulle ei pruugi see meeldida, aga proovi sellest hoolimata mitte skandaali tekitada. Õnneks muutub reedel kõik paremaks - leiate partneriga taas ühise keele ja veedate koos mõnusa intiimsustest tulvil õhtu. 

NEITSI (23. august - 22. september)

Kõik sinu mõtted on armastuse sektoris. Kui oled suhtes, siis tahaksid kallimale öelda, et te ei veeda koos piisavalt aega - seda eriti magamistoas. Kui oled vallaline, siis mõtle inimestele enda tutvusringkonnas, kes võiksid sulle sobivaks partneriks olla. Üks neist hoolitseb kindlasti selle eest, et romantika sinu elust kuskile ei kaoks. 

KAALUD (23. september - 23. oktoober)

Partner käitub viimasel ajal, nagu tegemist oleks sulle täiesti võõra inimesega. Ta tormab muudkui ringi ning see mõjub sulle väga kurnavalt ja väsitavalt. Kui tunned, et ei saa oma kallimalt piisavalt stabiilsust, siis oleks aeg selle suhte osas tõsiselt järele mõelda. Tõenäoliselt ei leia sa endast selleks sammuks piisavalt julgust ja otsustad tema käitumise lihtsalt välja kannatada. 

SKORPION (24. oktoober - 22. november)

Õhus on armastust! Sul tekib kellegagi suisa muinasjutuline side. Tunned end väga atraktiivse ja enesekindlana. Tunned, et oled kallima poolt hinnatud. Terve nädal on tulvil positiivsust ja rõõmu! Naudi seda maagiat!

AMBUR (23. november - 21. detsember)

Sinu armuelu on sel nädalal kõike muud kui igav! Neljapäeval võib juhtuda midagi täiesti ootamatut, mis teid hetkeks õigelt rajal minema pühib. Võid langetada hooletu otsuse, mida hiljem kahetsema hakkad. Ole ettevaatlik! Õnneks stabiliseeruvad asjad juba reedel ja siis on aeg vigade parandusega tegelema hakata. 

KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)

Peale kolmapäeva suudad oma mõtteid ja tundeid palju kergemini partnerile selgeks teha kui varasemalt. Kasuta seda hetke ära ja langetage koos tähtsaid otsuseid! Kui oled vallaline, hoia reedel silmad ja kõrvad lahti - mõnest sõbrast võib sinu jaoks hoopis keegi teine saada. Võid ka mõnelt ürituselt enda hingesugulase leida.

VEEVALAJA (21. jaanuar - 18. veebruar)

Sinu suhe kallimaga muutub alates kolmapäevast veelgi lähedasemaks. Paljastate teineteisele asju, millest varem rääkida pole soovinud. Need vestlused on väga õrnad - proovi kaaslasele rahulikult läheneda ning teda mitte ära hirmutada. Kui suhtes on eelnevalt raskusi, siis nüüd on õige aeg koos teraapiasse või nõustaja juurde minna. 

KALAD (19. veebruar - 20. märts)

Väldi partneriga teemasid, mis kuidagi raha puudutavad. Avastate teineteise spirituaalseid külgesid. See muudab sinu armuelu veelgi magusamaks. Mine reedel koos partneriga mõnele hingelise alatooniga üritusele - see kogemus ühendab teid veelgi rohkem!

dailyhoroscope.com