Reklaam sulgub sekundi pärast

Sülearvuti – oht abielule?

Aina enam ja enam võtavad abielupaarid oma puhkusele kaasa ka sülearvuti. Briti psühholoogid on andnud häirekella, öeldes, et selline teguviis võib suhte karile ajada, kirjutab Geniusbeauty.

Aina enam ja enam võtavad abielupaarid puhkusele kaasa ka sülearvuti. Briti psühholoogid on andnud häirekella, öeldes, et selline teguviis võib suhte karile ajada, kirjutab Geniusbeauty.

Uuringud on näidanud, et kõigest 40% tööinimestest saab puhkusel olles endale lubada täielikku eraldatust muust maailmast ning pühendumist pelgalt lõõgastumisele.

Lancasteri ülikooli professor on arvamusel, et töötaja ei peaks puhkuse ajal mõtlema tööle. Töö peaks jääma tööks ning puhkus puhkamiseks. Eriti rõhutab ta fakti, et puhkuse ajal arvutiekraani ees istumine võib tuua suhetesse konflikte, kuna kaasa on kindlasti lootnud, et vähemalt puhkuse ajal jääb töö partneril tahaplaanile.

Teadlased usuvad, et töökohtade juhatuste liikmed peaksid oma töötajatelt lausa nõudma, et puhkus on puhkamiseks  ja sülearvutid peaks selleks ajaks koju jäetama. See on ainus viis, kuidas inimesed saaksid adekvaatselt puhata ning pühendada aega ka oma perele.

 

Alice Kess