Reklaam sulgub sekundi pärast

SUMMER MODEL 2018 ÕIGLASEST HÄÄLETAMISEST. Viimastel ei ole eeliseid

Veidi üle nädala tagasi sai avalöögi suur modelliotsing, mis on Buduaarile kujunenud igasuviseks traditsiooniks. See aasta on üheksas kord kui oleme tutvunud kümne särava kena naisega kellega edaspidi üheskoos läbi viia erinevaid modellioskusi nõudvaid projekte.

2018 aasta otsingutele on õla alla pannud Eesti parimate jäätiste valmistaja- Balbiino, kes teeb nii meeled rõõmsaks kui suud magusaks.

Balbiino: Buduaar Summer Model 2018 modellide otsing ei anna ette ümbermõõte ega pikkust, vaid see võistlus on säravatele naistele, kelles peitub šarm, julgus ja puhas elurõõm, mis on eelduseks, et just Sind soovitakse esindama erinevate kaubamärkide tooteid järgnevatel aastatel. 

Kui oled julge ja energiast pulbitsev vähemalt 18-aastane särav naine ning soovid oma põhitöö kõrvalt ka modellina üles astuda, siis see võimalus on just sulle!

Kümme finalisti

Finaali pääsevad 10 osalejat, millest 5 valib zürii ja 5 pääsevad edasi hääletuse tulemusena. Oma kanditatuuri saab lisada 22. juulini, seejärel toimub 2 päeva veebihääletus, mis on paika panemas õiglase järjestuse 5 otse finaali pääsevate kandidaatide hulgas.

NB!

48 tunniga läheb paika keskmise hinde järjestus ning viimati lisatud kandidaatidel mingit eelist ei ole esimeste ees!

Zürii annab oma otsusest teada hiljemalt 26. juuliks. 

Kandidatuuri lisamine lõpeb 22. juulil kell 23.59. Edasi toimub häälte andmine. 

Buduaari ja Balbiino esindajad ning modellindusega seotud inimestest koosnev žürii valivad 26. juuliks 2018 välja oma lemmikud viis finalisti ning Buduaar.ee lugejate hääletuse tulemusena pääseb finaalüritusele lisaks veel viis kõige kõrgema keskmise hindega finalisti.

NB! Kahtluse korral, et hääled on võidetud ebaausal teel, on korraldajal õigus kandidatuuri mitte arvesse võtta. 

Võistlus tipneb 04. augustil finaalüritusega suvises Pärnus. Nii rannalal kui ka ööklubis Sunset. Mis ülesnded Sind finaalis ees ootavad loe lähemalt REEGLID

alt.