Lapse sünnipäeval tasub lauale panna erinevaid snäkke, mida külalistel on lihtne ja mugav suhu pista - lapsed kipuvad ikka pigem ringi jooksma ning laua taha istuma saada on neid enamasti väga keeruline. Marlee Kruusimäe jagab oma Instagrami kontol imelihtsat retsepti, mis maitseb nii väikestele kui suurtele sünnipäevalistele. Šokolaadi-banaani-maapähklivõikommid ehk pulgakoogid KOOSTISOSAD soovitud koguses keskmise küpsusega banaani (kollased, mitte pruunitäpilised) kreemjat maapähklivõid või mandlivõid tumedat šokolaadi veidi kookosrasva VALMISTAMINE Lõika banaan umbes 7-8 mm paksusteks viiludeks. Tõsta/määri/pigista pooltele banaaniviiludele veidi maapähklivõid, kata teise banaaniviiluga. Torka väike jäätisepulk läbi kahe banaaniviilu. Aseta ettevalmistatud kompvekid taldrikule ja tõsta sügavkülma pooleks tunniks. Sulata ettevaatlikult šokolaad, sega hulka veidi kookosrasva, et segu voolavam oleks. Võta banaani-maapähklivõitornikesed sügavkülmast välja. Kasta ettevaatlikult sulašokolaadi hulka, siis puista kohe peale veidi pähkleid või mida iganes soovid.
Britta Burket ja Helen Haava — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Miks on koostöö oluline? Koostöö puhul tehakse tööd ühise eesmärgi nimel
Jan Uuspõld — FOTO: Jan Uuspõld/TV3 Seltskonnauudised “SELLE SUVE ARMUKE.” Jan Uuspõld avaldas tulikuumad kaadrid
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda