Reklaam sulgub sekundi pärast

SUPERLAHEDAD KOHAD, KUS pidada sünnipäevapidu!

Kas teil on ka nii, et sünnipäeva lähenedes on pea mõtetest täiesti tühi? Ei tea, mida kingiks sooviks, ega ka seda, kus pidu pidada? Teate, mis!? See on täiesti okei, sest meie tegime teie jaoks selle töö ära ja uurisime välja kohad, kus pidada kõige ägedamad sünnipäevapeod, et sul oleks lihtsam otsustada! JESS! 

 

 

Happy Fly Batuudikeskus & Jalkamaja Mustamäel on Eesti suurim ja atraktsiooniderohkeim lastele ja noortele suunatud peo ja 

vaba aja keskus.

* 2000 m2 ja 13 erineva kujundusega peotuba;

* palju erinevaid atraktsioone ja mänguautomaate;

* PlayStation VR, 9D kino ja XBOX.

Ära unusta, et meile võib tulla iga päev! Oleme avatud kõigile nii tunni, kolme tunni kui ka terve päeva külastuseks.

ERIPAKKUMINE!

Broneeri oma sünnipäevatuba detsembris või jaanuaris ning saa see 20% soodsamalt, kasutades koodi „HappyTeen”

Rohkem infot leiad SIIT.

Otsid vinget kohta, kus pidada üks seiklusterohke sünnipäev? Oled tahtnud oma ägedate sõpradega proovida põgenemistubasid ja nautida suurepärast atmosfääri, kus ei tule puudust heast muusikast ja ülilahedatest emotsioonidest?

Meil on teile suurepärane koht varrukast võtta! Tule Escape Room Factory meelelahutuskeskusesse, kus on nii põgenemistoad, lasermängud kui ka Eesti esimene siseseiklusrada! Meil on veel ka palju muud pakkuda: näiteks toitlustus, lauajalgpall, eraldatud lounge-ala, korvpallimäng ja Xboxi mängukonsool. Tule meile ja teeme sinu sünnipäeva eriliseks, ilma et peaks millegi pärast muretsema. Põgenemistubasid on meil kolm, millest igaüks annab täiesti erilise emotsiooni ja on kindlasti väga meeldejääv. Lasermängu mahub korraga 16 inimest. Meil on ülivinge areen, kus on tossu ja lasereid ja kõik toimub UV-valguse käes. Seiklusrada on täpselt laserareeni kohal, kus on üheksa erinevat rada, mida läbida. Tule ja pane ennast proovile nagu Tarzan!

Asukoht on Tartu mnt 80J, A sissepääs, II korrus. Vaata lähemalt ka kodulehte.

[email protected]

510 3162.

Teistmoodi sünnipäev Vigurite Maailmas!

Vigurite Maailma peoruumides saad proovida sisegrafitit või teha erinevaid teaduskatseid, korraldada videodiskot või filmiõhtut, valmistada huulepalsamit või värvida sokke.  Populaarne on ka pidu ILMA VANEMATETA! Kohapeal on palju uudistamist: illusioonituba, tagurpidi maailma prillid, Einsteini mask ja nii edasi. 

Vaata lisaks.

 

Korralda oma sünnipäev Spot of Tallinnas!

Spot of Tallinn on suurepärane koht, kus pidada igati meeleolukat ning meeldejäävat sünnipäeva. Tallinna külje all Peetris asuv elamusspordikeskus Spot of Tallinn on ainulaadseim kogu Euroopas. Kompleksi sisehall koosneb BMX-krossi treeningrajast, skatepark’idest, sportvõimlemise ja akrobaatika osast, trampoliinidest, poroloonbasseinidest, drop-in atraktsioonist ning paljust muust. Keskuses on head võimalused parkuuri, akrobaatika, gümnastika, rulluisutamise, tantsu ja suusatamise harjutamiseks. Samuti on võimalus harrastada populaarseid kaasaegseid alasid nagu jalgrattasport, BMX-alad, rulasport, tõukerattasõit, uisutamine, longboarding, tricking, vigursuusatamine ja paljud muud. Lisaks loetletud spordialadele saab keskuses korraldada ka võistkondlikke spordimänge. 

Kõlab nagu äge plaan? Uuri lisaks.

Meelelahutuskeskus FK Arena on üks lahe koht Viimsis!

Avarad peoruumid ja palju aktiivseid tegevusi (lauajalgpall, lauatennis, õhuhoki, piljard) pakuvad ideaalset paika lõbusa sünnipäevapeo korraldamiseks, kus kellelgi ei hakka igav. FK Arenal asub moodsa tehnikaga varustatud lasermängusaal, mis pakub põnevaid mänguelamusi. Suures ja avaras mängusaalis on palju labürinte ja võimalik liikuda kahel tasandil. FK Arenal on kaks lahedat põgenemistuba. Lahendama peab erinevaid mõistatusi, olema tähelepanelik ja nutikas, et toast 30 minuti jooksul välja pääseda. Lasermäng ja põgenemistoad sobivad nii tüdrukutele kui ka poistele. FK Arenal saab korraldada lahedaid klassiõhtuid ja sünnipäevi, kuid tulla võib lihtsalt koos sõpradega põnevalt aega veetma.

Tutvu lähemalt: www.fkarena.ee.

Kutsu oma sünnipäevale kohale Örrekese õpituba. Koos meiega jagub meisterdamist igale vanusele!

Loovad, lihtsad ja lõbusad õpitoad kõikide vajalike materjalidega. MEISTERDAME puidust, kivist ja nahast esemeid, MAALIME siidi ja portselani, VALAME küünlaid ning VALMISTAME kodust kosmeetikat, maiustusi ja ehteid. Õpitoad kestavad 40 minutit ja mahuvad sünnipäeval kenasti teiste tegevuste vahele.

Võta ühendust ja veeda imeliselt loov sünnipäevapidu:

[email protected]

www.orreke.ee

529 0207.

Sukeldu põnevasse virtuaalmaailma!

O’Learyse meelelahutuskeskuses ootavad sind uskumatult reaalsed VR-mängud. Pane kokku neljaliikmeline võistkond ja mängi Hologate VR-mänge. Hologate’is saab mängida lumesõda, võidelda baasi ründavate robotite, tulnukate või zombidega. VR Rollercoasteriga saad sõita Ameerika mägedel või proovida teisi tivoli atraktsioone. Saad valida erinevate teemade ja radade vahel. Täiskasvanutele on ekstreemsemad atraktsioonid ja lastele lõbusamad sõidud. Virtuaalreaalsuse mootorrattal saad kihutada erinevatel radadel ja panna ennast konkurentidega proovile. Kui virtuaalreaalsusest tagasi reaalsesse maailma tuled, saad O’Learyses mängida interaktiivset bowling’ut või vaadata Apollo kinorestoranis uusi hittfilme.

O’Learyse meelelahutuskeskus asub Kristiine keskuse II korrusel aadressil Endla 45.

Vaata, mida põnevat veel pakume, meie kodulehelt.

 

Supernova – hea tuju keskus!

Kui sulle meeldivad muusika, sport, tants ja mängud, siis Supernova on suurepärane koht Tallinnas, kus pidada oma sünnipäeva, klassiõhtut või lihtsalt mängimas käia. Meil on tantsuruum (Just Dance Unlimited) ja bändiruum, XBOX ONE konsoolid, Playstation VR üle 80 erineva mänguga! Kui sul käisid ka praegu elevusest peast läbi mõtted „Oh!” ja „Vau!”, siis broneeri sünnipäev kohe või uuri lisaks SIIT.

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar Teen.