Reklaam sulgub sekundi pärast

Superpakkumised Tartu Buduaari turul juba sel laupäeval

Õige pea avab uksed sügise suurim ostupidu Buduaari turg LIVE Tartus ja vallutab seal kaubamaja kõik kolm korrust! Vaata, mida head ja paremat turult seekord osta saab!

Õige pea avab uksed sügise suurim ostupidu Buduaari turg LIVE Tartus ja vallutab seal kaubamaja kõik kolm korrust! Vaata, mida head ja paremat turult seekord osta saab!

Kohal on palju eraisikutest müüjaid ning ka paljud firmad on oma paremad palad Buduaari turule välja pannud. Lisaks saab tutvuda Eesti  disainerite ainulaadse moeloominguga.

Showroom Bona Dea on rõivaste ja peene pesu kaubamärk Itaaliast. Iga Bona Dea rõivaeseme puhul moodustab käsitsi tehtud töö osa üle 80%.  Bona Dea trikotaaž on eksklusiivtoode. Bona Dea kollektsiooni stiil on omaduselt elegantne ja vääriliselt naiselik! Need, kes on saanud kas või ühe Bona Dea eseme omanikuks, jäävad tema austajaks igaveseks!

DollUp pakub Buduaari turul midagi igale maitsele. Imeilusaid pikki pidulikke kleite, kauneid kleite kontorisse ja tähtpäevaks. Sügist tervitame erinevate jakkide, jopede ja mantlitega. Kindlasti ootab külastajaid ees hulganisti hinnaüllatusi.

Spariks OÜ esindab Spiral Direct Brand´i, mis pakub originaalse disainiga rõivaid ja aksessuaare. Kulumatu siiditrükk, ainulaadse ning detailse 3D pildiga rõivad on valmistatud parima kvaliteediga. Kasutatud on nahasõbralike, aso-vabu aktiivvärvained, mis ei tekita allergiat.

Ashley butiik pakub naistele olenemata vanusest ja suurusest soodsate hindadega kauneid rõivaid. Tootevalikust leiab nii jopesid, pluuse, pükse, dresse kui ka aksessuaare.

Golddiggeri letist leiad suure trendiehete lõpumüügi Tartu Buduaari turul! Kullaga kaetud kaunid ehted, naiselikud trendiehted ja Guess originaalehted kuni -70%!

 

Veebipood Lisandra.eu  toob turule suures valikus käekotte, aksessuaare ja looduskosmeetikat.

 

R-Ralf OÜ tegutseb aastast 2011 riiete jae-ja hulgimüügiga. Esindatud on kõik tuntumad kaubamärgid, sealhulgas Hugo Boss, Desigual, Triumph, Rinascimento, Pierre Cardin, Paprika, Caramelo jne. Pakume tuntud brändide omapärasemaid ja värvirikkamaid rõivaid.            

Gourmet Perle ja Gourmet Gold kuuluvad eriliste kiisude lemmikvalikusse. Nii nagu sulle, on meilegi just Sinu kass on kõige olulisem ja tähtsam maailmas. Seepärast olemegi loonud hõrgutavad tootesarjad Gourmet Perle ja Gourmet Gold. Mõlemas on lai valik suussulavaid eineid, mis valmistavad alati naudingut ka kõige nõudlikumale kiisule.

Turul loosime Gourmet poolt välja kinkepakke kiisueinetega ning peaauhinnana saab üks kiisuperenaine või –mees peaauhinna, milleks on 100 euro väärtuses õhtusöök tipprestoranis.

Eesti esimene toitumiskavade planeerija Veebitreener.ee koostab Sulle toitumiskava kõigest 5 minutiga. Jättes Sulle vabaduse valida, mida süüa soovid, arvutab Veebitreener välja õiged kogused - nii saad korraga nautida toitu, mida armastad ja kaotada kaalu.
Buduaari turul kutsub Veebitreener kõiki šoppajaid Veebitreenerit tasuta proovima. Lisaks on võimalik osaleda loosis, lasta Veebitreeneril koostada endale samaks päevaks toitumiskava, küsida nõu Veebitreeneri toitumisspetsialistidelt ning soetada endale Veebitreeneri kasutusõigus ülisoodsa Buduaari turu erihinnaga!

Kaunite lasterõivastega, tuntud brändidelt tuleb turule WOOHOO OÜ.
WOOHOO valikus on uued poiste ja tüdrukute rõivad sellistelt brändidelt nagu Guess, Liu Jo, Silvian Heach, Fendi, Chloe, Massimo Dutti, Stella McCartney, Desigual jne ning hinnad on tavakaupluste ja butiikide hindadega võrreldes kuni 80% soodsamad!
Näiteks paljud Desiguali, Guessi ja Liu Jo riided saab Buduaari turult kätte vaid 15 euroga!

Kauneid jalanõusid leiab Choice by Lilii müügiletilt, kus kogu kaup on -15%. Lisaks loositakse kõigi ostjate vahel välja kinkekaart 50 euro väärtuses.

Anita Butiik pakub moodsaid ja trendikaid riideid ning jalanõusid naistele. Valik on alati mitmekesine ning hinnad magusalt soodsad. Buduaari turul pakume suures valikus sügistooteid  soodsate hindadega.

Stiilseid rõivaid leiad ka Delafemme riidepoe müügiboksist ning imelisi käsitööehteid OÜ Õnnepärl letilt. Suurepärase kosmeetikaga tulevad turule The Body Shop ja OÜ Ilukool.

Ergutust pakuvad Vitamin Well ja Little Big Shot Energy joogid.

 

Buduaari turgude toetajad on:

Maailmakuulus kooreliköör Baileys, kes pakub selle hõrgu maitse degustatsioone

Buduaari Tartu turul kostitab külalisi muusikaliselt klubi Vabank, kus toimub laupäeva õhtul ka turu ametlik afterparty, kuhu müüjad saavad käepaelaga sisse tasuta ja VIP ruumis ootab neid tervitusjook. Üritus on kõikidele naistele tasuta!