Reklaam sulgub sekundi pärast

SUPERSTAARISAATE KOHTUNIKUD NIMETASID Ott Leplandi dresseeritud oravaks!? Video

Juba 18. veebruaril alustab "Eesti otsib superstaari" oma 7. hooajaga. "Seitsmeste" stuudios käis külas 2009. aastal superstaarisaate võitnud Ott Lepland, kes rääkis, kuidas on saate võit tema elu muutnud ning jagas osalejatele väärt nõu.

"Seitsmesed uudised" näitasid Otile tema prooviesinemist žürii ees, kuhu kuulusid Rein Rannap, Mihkel Raud ja Maarja-Liis Ilus, ning palusid meenutada, mis tunded teda tol hetkel valdasid. "Väga palju aega on mööda läinud ja väga palju vett merre voolanud. Mäletan, et olin tohutult närvis. Tol hetkel seal kohtunike ees olid sa valmis kõigeks," lausus Ott.

"Eks ta ikka ehmatas küll, kui Rein Rannap mind dresseeritud oravaks nimetas, aga nad on hiljem öelnud, et see, et kollane kaart mulle oleks tulnud, oli ilmselge. Eks nad ei tahtnud alguses liiga hästi öelda, et noor poiss liiga õhku täis ei läheks," lisas ta.

Intervjuus uuritakse, et kuidas Otil privaatsusega lood on. "Kui sa selle tee valid, siis pead sellega arvestama, et sulle rakendub õnnestumise korral kõrgendatud tähelepanu, nii meedia kui ka avalikkuse oma. See on paratamatu asi, mis sellega kaasas käib. Mõnele see tähelepanu meeldib ja mõnele mitte, eks see oleneb inimesest, et palju ta endast meediale räägib. Mina enam oma eraelust ei räägi, pigem püüan pildis olla oma muusikaliste tegevustega," sõnas Ott.