Reklaam sulgub sekundi pärast

SUPERSTAARISAATE MERILIN MÄLK paljastas, millist supervõimet ta endale sooviks

17-aastane Merilin Mälk on laulmisega tegelenud kaks aastat ning õpib Kuressaare Gümnaasiumis. Superstaarisaates osaleb Merilin, sest soovib välja tulla oma mugavustsoonist. "Olen loominguline, kunstimeelne ja energiline ning lava on koht, kus saan kõiki neid omadusi kasutada," kirjeldab ta ennast ise. Esitasime neiu lähemaks tundmaõppimiseks talle mõned pöörased küsimused. 

Kui saaksid olla üks päev nähtamatu, siis mida ette võtaksid?

Kohe kindlasti läheksin ma keelatud kohtadesse. Piiluksin näiteks kellegi tuntud tegelase ellu.

Mis on olnud sinu elu kõige piinlikum hetk?

Mina, õde, isa, vanaema ja vanaisa ööbisime Saksamaal ühes vanas pansionaadis. Reis käis iga päev hotellist hotelli, et jõuda Pariisini välja. Kõik oli tore kuni hetkeni, mil kõik peale minu magasid. Ühel hetkel hakkas mind häirima vetsutuli, mis oli pikalt põlenud, ja et keegi vetsus kolistas. Äratasin õe üles ja ütlesin, et ta läheks vaatama, kas kõik ikka magavad, sest kuulsime mõlemad samme. Ta tuli nuttes tagasi ja ütles, et kõik magavad. Siis me nutsime koos kogu südamest, kuna olime täiesti kindlad, et vetsus on vaim, kes on hotelli rändama jäänud. Nii ma arvan siiamaani. Kuid piinlik on selles loos see, et keegi siiamaani ei usu mind. Isa teeb mu üle nalja, et näen öösiti kolle, ja õde unustas üldse hommikul ära, et öösel koos nutsime, sest ta jäi üsna kohe magama. Nii ma elangi teadmises, et see oli päriselt vaim, aga keegi ei usu mind.

Millist supervõimet endale sooviksid ja miks?

Mulle meeldiks omada sellist võimet, et ma saaksin kõik rasked hetked elus kohe praegu ära kogeda, et tulevikus elada rahus, olla elukogenum ja anda õpetusi ka teistele.

Kui saaksid kristallkuulilt küsida ühe küsimuse tuleviku kohta, siis mis see oleks?

Kindlasti oma elust ma teada ei tahaks, sest nii ei oleks põnev. Küll aga tahaksin teada, kas, kuidas ja miks maailm hävib.

Kas tahaksid olla natuke kuulsam või natuke rikkam? Miks?

Muidugi ma naudiksin kuulsust JA rikkust (kes meist ei naudiks). Just selle poole ma pürgin, kui valin staarielu.

Mida, millal ja kellele sa viimati valetasid?

Just eile valetasin ma, et mind ei lasta superstaarisaate ajal üldse Saaremaale koju, kuid tegelikkuses olin juba kohal ja üllatasin oma peret ja koolikaaslasi.

Kes on sinu iidoliks? Kui saaksid võimaluse temaga kohtuda, siis mida talt küsiksid?

Juba kümme aastat on selleks Rihanna. Kui ma temaga kohtuksin, küsiksin kohe tema garderoobi kohta. Mind tohutult huvitab see, kus ta kõiki oma riideid hoiab, sest tal on igapäevaselt uus outfit.

Mis on kõige kallim asi, mille sa endale ostnud oled?

Ma arvan, et kõige rohkem raha olen ma kulutanud sellele, et oma välimust pidevalt värskendada. Mulle meeldib oma stiili pidevalt muuta. Näiteks riided, meik, neet, juuksed jne.

Õnn on see, kui...

...sa seda tähele ei pane, kuigi sa oled selle sees.

Mis on see, mida enamik inimesi sinu kohta ei tea?

Ma arvan, et inimesed ei tea minu hobidest. Näiteks kunagi õppisin ma maleringis malet. Teatud vanuse tõttu jäi see kahjuks pooleli, kuigi ma olin selles päris hea. Vahepeal olen käinud tantsimas, aga see pole minu ala. Hetkel on juba pikemat aega minu lemmikhobiks olnud tennis.

Jälgi Merilini tegemisi ka tema Instagrami kontol: @merilinmlk