Reklaam sulgub sekundi pärast

SUUR OSTUPIDU! Buduaari turg LIVE Rakvere Põhjakeskuses 23. mail

Juba sel nädalavahetusel, 23. mail paneme Rakvere Põhjakeskuses särava punkti kevadisele Buduaari turule. Stiilsed kaunitarid, moegurmaanid ja taaskasutuse fännid saavad kokku suurel ostupeol, mis lisaks Tallinnale ja Tartule on taaskord jõudnud ka Rakvere Põhjakeskusesse.

Laupäeval, 23. mail paneme Rakvere Põhjakeskuses särava punkti kevadisele Buduaari turule. Stiilsed kaunitarid, moegurmaanid ja taaskasutuse fännid saavad kokku suurel ostupeol, mis lisaks Tallinnale ja Tartule on taaskord jõudnud ka Põhjakeskusesse.

Kohal on tuntud buduaaritarid, moeloojad, palju lahedaid firmasid ja suur hulk põneva kaubaga eraisikuid – silmailu ning meelelahutust jätkub igaühele. Glamuurne Buduaari turg LIVE avab uksed kell 10 ning ostumelu jätkub õhtul kella 18-ni. 

Kauplejate ning šoppajate meeleolu hoiab üleval buduaaritaride lemmik Ženja Fokin. Kommidega kostitab Geisha ja auhinnamängusid viib läbi Itella SmartPOST.

Toimub moeshow ja Esteetika- ja Tantsukooli tüdrukud näitavad oma oskusi.

Turul toimub terve päev palju põnevat, tule vaatama!

Buduaar turg LIVE aitab kasuperesid! Aita koos Buduaariga koguda riideid, jalanõusid jm peredele, kes on võtnud enda juurde vanemliku hoolitsuseta lapse, kes muidu peaksid kasvama lastekodus. Põhjakeskuses on kohal MTÜ Igale Lapsele Pere aktiivseid naised, kes võtavad igasuguse abi tänuga vastu ja toimetavad abivajajateni. Aitame koos!

www.buduaariturg.ee

www.pohjakeskus.ee