Reklaam sulgub sekundi pärast

SUUR SUVEHOROSKOOP: Ambur, Kaljukits, Veevalaja, Kalad

Kauaoodatud suveperiood on lõpuks ometi käes ning paljude jaoks tähendab see lõõgastumist, pikki suveõhtuid sõprade seltsis, vabaõhukontserte ja muud toredat. Kui hiljuti tõime teieni, mida toob suvi kaheksale esimesele tähtkujule, siis täna paljastame, mida põnevat on suvel varuks viimase nelja tähemärgi jaoks.

Ambur

Sellel suvel lased sa lahti kõigest vanast ning sinu ees avanevad uued uksed. See on sinu jaoks nagu sõõm värsket õhku. Sinu suvi on täidetud uute sõprustega, unustamatute mälestuste ja ka kuuma suveromansiga, kui mängid oma kaardid õigesti. 

Kaljukits

Kaljukits tunneb ennast sellel suvel rahutult, sest midagi oleks nagu puudu. Tõde on aga see, et sul on olemas kõik, mida sul õnnelik olemiseks vaja on ja ole valmis - su silmad avanevad peagi. Suvi viib sind tagasi nende inimeste, kohtade ja mälestuste juurde, kes sulle väga palju tähendavad. 

Veevalaja

Veevalaja suvi on täis uusi seiklusi, avastusi ja uute asjade õppimist. Aeg on käes, et sa end kätte võtaksid ja oma silmaringi avardaksid. Maailm on täis kohti, mida sa juba ammu avastada oled soovinud. Mida sa siis veel ootad?

Kalad

Kalad tunnevad ennast üle pika aja oma kehas hästi ja on piisavalt enesekindlad. Sellel suvel saab alguse Kalade pikk eneseotsing ning ees on ootamas üks äge teekond. Sa näed suurepärane välja, sa tunned ennast imeliselt - elu on ilus!

 

allikas: Your Tango