Reklaam sulgub sekundi pärast

SUURE RIISTAGA MEESTE pihtimused: “Mu naine peab pärast vahekorda nädal aega taastuma!”

Kuigi enamik meestest unistab suurest peenisest, ei ole suur suguorgan paraku alati õnnistuseks, vaid teinekord võib see seksuaalelule ka negatiivselt mõjuda. Näiteks kurdavad naised, et suure peenisega on valus seksida ja vahekord ei ole mugav. Iltalehti kogus kokku mõned suure riistaga meeste pihtimused, milledest osad on üsnagi üllatavad. 

"Kunagi arvasin, et mul on väike peenis, sest võrdlusmoment oli ainult pornonäitlejatega. Ka see ei muutnud mu arvamust, et pea kõik kondoomid olid väikesed. Siis aga ütles üks tüdruksõber mulle, et minuga on seks nii hea, sest mul on nii pikk ja jäme peenis. Alles siis taipasin, et mul on keskmisest suurem. Eksiga oli vahekord aga keeruline ja peab meeles pidama, et valu on paari enda viga. Kui mehel on pikk, peab kogu aeg meeles hoidma, et ei lükkaks liiga sügavale ja seksima nendes poosides, mis head on. Jämeda riistaga on aga juba raskem. Meie suhe lagunes siiski muudel põhjustel."

Matti

"Läksin oma eksiga lahku, sest seks ei klappinud ja mu peenis oli liiga suur. Praeguse naisega on seks super, aga järgmisel päeval tabavad teda alakõhuvalud. Ka on mõned poosid tema jaoks liiga valusad. Tavaliselt soovib enamus meestest endale suurt peenist, aga minule on suur riist ka koormaks olnud, sest enamus naisi kurdavad kogu aeg, et neil on valus. Ka pole ükski naine mulle veel korralikku oraalseksi teha saanud. Samas on osad naised aga mu peenist kiitnud, mida on hea kuulda. Ka naudib mu praegune naine seksi rohkem kui endine ja ütleb, et kõhuvalu on tühiasi hea vahekorra kõrval."

Juha

"Nii mõnigi naine on öelnud, et mul on liiga suur peenis. See tekitab masendust ja stressi, sest olen peenise tõttu nii mõnestki heast kallimast ilma jäänud."

H. 

"Mu naine vajab pärast seksimist nädalast pausi, et tema tupp taastuks. Oleme 10 aastat koos olnud, kuid tema vagiina pole ikka veel mu peenisega kohanenud. Ma ei jõua ära lugeda neid kordasid, kus üheöösuhted on öelnud, et seda sa küll minu sisse ei pane. Ka pole ma kunagi anaalseksi proovida saanud."

Kalle