Reklaam sulgub sekundi pärast

SUURIM VIGA, mida naised suhte alguses tegema kipuvad

Suhte alguses teevad paljud naised ja muidugi ka mehed vigu, mille tulemusena võib teine osapool end kohati häirituna tunda ja kõige kurvem oleks muidugi see, kui suhe vale käitumise tagajärjel oma sära kaotab. Kiirustamine ei too kaasa midagi head ning teatud asjadega tuleks pigem hoopis kauem oodata.

Kuid mis on siis suurim viga, mida naised suhte alguses tegema kipuvad?

Selleks on mehe sõpradelt heakskiidu otsimine ning soov kohe nendega parimaks sõbraks saada, vahendab Your Tango.

Esiteks ei pea kõik inimesed omavahel sugugi läbi saama ning kõige hullem on see, kui üks inimene hakkab ennast teistele ise peale suruma. Ära pressi ennast seltskonda!

Kui sinu kallim tunneb vajadust sind oma sõpradele tutvustada, siis ta teeb seda ning sina võiksid kindlasti jääda iseendaks  ära hakka pugema, teesklema ega valetama. Kui sa tunned, et sul tekib mõne tema sõbraga väga hea klapp, siis see on muidugi suurepärane ja samas kui seda ei teki, siis ka sellest ei ole midagi halba. Ka sinul on sõbrannasid, kes ei pruugi sugugi sinu kallimale meeldida ja see ei loe. Te olete mõlemad iseseisvad ning reaalsus on, et kõige tugevamad suhted on just need, kus mõlemal osapoolel on ka oma elu ja teine osapool annab talle piisavalt vabadust.