Reklaam sulgub sekundi pärast

SUURLINNAÕHTU SÕBRANNADEGA: Ladies Night 10.10 Tartus ja 11.10 Tallinnas

Oktoobrikuu Ladies Night tuleb taas ning seekord ootab sind ees eriline ja meeleolukas suurlinnaõhtu sõbrannadega. Broneeri laud sõbrannadele Tartu Kvartali keskuse Vapianosse 10. oktoobriks või Tallinna Solarise Vapianosse 11. oktoobriks. Miks on seekordne Ladies Night eriline?

Oktoobrikuu Ladies Night ürituste teemaks on "Suurlinnaõhtu sõbrannadega", mida inspireerivad kaks imelist parfüümi - väljapeetud ja elegantne Elizabeth Arden My 5th Avenue ning särtsakas ja värviline Juicy Couture OUI. Sinu ülesanne on otsustada, kes oled sina? Näita seda välja oma riietuses, sest üritusel on teemas ka dresscode. Riiete valimise teeme sinu jaoks lihtsamaks, sest võid lähtuda kahest lõhnast.
Elizabeth Ardeni uus parfüüm My Fifth Avenue on miss Ardeni pärandile tuginev aromaatne ülistus naiste edasipüüdlikkusele ning Juicy Couture Oui peegeldab ühe põlvkonna põhiolemust ja võitmatut ning pidurdamatut natuuri. Parfüümid on inspireerinud ka kokteilimeistrit, kes valmistab spetsiaalselt ürituse tarbeks kaks erilist jooki. 

Ladies Night üritustel ootab sind ees ka põnev mäng. Õhtu jooksul ootab fotograaf sind poseerima nii parfüümipudelikeste, kokteilide kui ka õhupallidega fotoseina juures, näitamaks oma inspireerivat olemust. Kõigi pildistanute vahel läheb ürituste järel Buduaari veebileheküljel käima mäng, kus laeme üles fotoseina galerii ning parimad võidavad 150 euro väärtuses parfüüme Juicy Couture OUI ja Elizabeth Arden My Fifth Avenue. Lisaks loositakse õhtu jooksul õnneloosis õnnelikele samuti nimetatud parfüümid.

Esineb Janet Vavilov, kinkekotid on mahukad ning sügisõhtu tõotab tulla äge!
Tule naudi õhtut sõbrannadega, ostes pileti Vapiano restoranist või broneerides laua meilil: [email protected].