Reklaam sulgub sekundi pärast

SUVISE MEIGI SALADUSED, millele saad iga ilmaga kindel olla

Suvel tahame end kõik kergemalt tunda ja nii ka meie meigikott, sest lõõskava päikese all sulav paks meigikiht ei kaunista ju kedagi ning võib endaga kaasa tuua lausa nahalööbe! Mille järgi valikuid teha ja millised meigitooted võiksid olla sinu linna- ja rannakotis?

Valides mistahes meigitoodet, otsi õhulist, kauakestvat, niiskus- või veekindlat koostist. Kui vajad ka rannas veidi naiselikku veetlust, tasub valikutes olla veelgi tähelepanelikum ning meikides nii minimaalne kui võimalik. Tavapärane meigiharjumus koos higi, palavuse ja UV-kiirgusega võib kaasa tuua palju vistrikke või lausa nahalööbe.

Suvise linnameigi saladused, millele saad iga ilmaga kindel olla:

Meigipõhi olgu loomulik, poolläbipaistev ning püsiv. Eesmärk ei ole katta, vaid ühtlustada ning kaitsta nahka ka UV-kiirguse eest. Kui nägu kipub higistama ning vajad ekstra püsivust, otsigi spetsiaalselt veekindalt meigipõhja. Põski rõhuta päikesepuudri või õrnroosa põsepunaga.

Dermosil Pigmenditilgad fair või medium, 8,90 €

Valmista endale ise sobiva katvuse ja tooniga jumestuspõhi! Sega näokreemi hulka pigmenditilkasid ja valmista jumestuskreem või tooniv päevakreem sõltuvalt pigmenditilkade arvust. Ühe tilga abil saad kergelt tooniva päevakreemi, kahe tilga abil kerge jumestuskreemi ning kolme-nelja tilga abil katvama jumestuskreemi. Valmis jumestuskreemi omadused sõltuvad kasutatavast näokreemist, tulemus on kas matt või läikivam. Tilkades sisalduv glütseriin ja shea-või niisutavad ja parandavad naha elastsust.

 

Dermosil Helendavad tilgad, 8,90 €

Loo endale ise highlighter, lisades paar tilka näokreemile, või kumav meigipõhi, lisades tilgakesi jumestuskreemile.

Erksates suvetoonides silmameik on paeluv ja eriline! Kui eelistad lauvärvi, silmapliiatsit või lainerijoont, siis väldi tooteid, mis kogunevad nahakurdudesse või hajuvad silmaümbruses laiali. Kauni püsivuse tagamisel aitab kaasa ka niiskuskindel ja kauapüsiv koostis, kuid sama hästi veetlev on jumeka naha taustal lihtsalt ripsmetušiga kaunistatud lopsakas ripsmekaar.

 

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsmetušš, 8,90 €

Hooldava E-vitamiini ja pantenooliga ripsmetušš annab ripsmetele pikkust ja volüümi, eraldades need üksteisest. Niiskuskindel ja püsib peal nii trennisaalis higistades kui ka rannas. Saab eemaldada sooja, umbes 38-kraadise veega.

Make Up for Ever Artist Color Shadow, 19 €

Kasuta kuivalt kui lauvärvi ja märjalt lainerjoone tegemiseks!

Kulmukaart kohenda loomulikult ning ära üle pinguta, sest justkui vildikaga joonistatud kulmud mõjuvad võõristavalt ja raskelt. Kasuta kauapüsivat kulmugeeli, puudrit või pliiatsit. Harja karvakesed korralikult läbi, et värv hajuks ühtlaselt ja mahedalt kulmudesse.

Billion Dollar Brows Brows on Point Micro Brow Pencil, 19,50 €

Ülipeene otsaga vee- ja määrdumiskindla pliiatsiga joonistad täiusliku kulmukaare! Pliiats on mehaaniliselt keeratav ega vaja teritamist. Saadaval neljas värvitoonis.

Kui kahtled oma huulepulga püsivuses, kasuta parem huuleläikeid! Kerge värvipigmendiga poolläbipaistvad ja huuli hooldavad läiked jäävad huultel mahlakad. Rohke värvipigmendiga huulepulk, mis vajub huulekurrukestesse, jah, seda võib juhtuda isegi väga noortel inimestel, ei ole teps mitte ahvatlev. Kui soovid siiski värviküllaseid huuli, kanna huulevärvi pigem õhuke kiht.

 

Dermosil Tooni muutev huuleläige Funky Pink, 3,90 €

Läike pealekandmisel ilmub huulesoojusega reageerides nähtavale sinu isikupärane roosakas värvitoon. Lõplik intensiivsus ja värvus on individuaalne. Sisaldab enneaegse vananemise eest kaitsvaid antioksüdante.

ILUSA RANNAMEIGI SALADUSED, MILLELE SAAD KINDEL OLLA IGA ILMAGA 

Ühtlusta jumet sobiva tootega!

Kui sa tõesti vajad randa minekul veidi nahapinda ühtlustavat abi, sobib selleks kõige paremini mineraalne kuivmeigipõhi. Enamasti on sellised tooted ka SPF 15 ja parimal juhul SPF 30 kaitsefaktoriga. Ühtlusta nahka õhukese kihiga, võimalusel ainult probleemsemaid kohti, ning vajadusel uuenda päeva jooksul.

Dermosil Mineraalpuuder, 8,90 €

Looduslike mineraalide ja argaaniaõliga puuder tundub nahal loomulik ja meeldiv, andes kauni ühtlase pinna ja tooni. 

Lisa silmadele mänglevat ilmekust! Selleks sobivad ideaalselt värvilised, veekindlad silmapliiatsid. Eriti kelmikalt jäävad päikese käes helklema metalliktoonid. Kui ripsmed on keemiliselt värvitud, siis sellest piisabki, et meigiga värvi ja mängulisust luua. Kui aga eelistad kanda ripsmetušši, siis vali eriti veekindel koostis. Loomuliku ja koheva tulemuse saavutamiseks harja puhta lisaharjaga ripsmed korralikult läbi.

Make Up for Ever Aqua Smoky Lash ripsemetušš, 26 €

Veekindel, pikendav, tihendav ja koolutav. 

Make Up for Ever Aqua XL Color Paint, 26 €

Veekindlad värvid silmadele, huultele ja põskedele, 20 eri tooni. Meigi ning hüppa vette!

Perfektse kulmukaareta ei saa ükski naine täna hakkama! Kui kulmujoon on hõre ja puudulik, võib rannas ja ujumas käimine kujuneda murelikuks kohaks, mis kõigutab enesekindlust. Kuid tegelikult on võimalik leida tõeliselt veekindlaid ja püsivaid kulmutooteid, millele saad loota. Need peavad vastu ujumisele, higile ja palavusele.

Dermosil Moist Proof kulmuvärv, 6,50 €

Me soovime, et ripsmetušš oleks niiskuskindel, siis miks ei võiks me sama soovida ka kulmuvärvi puhul? Selle tootega saavutad loomuliku ja vastupidava kulmumeigi. Kulmuvärv sulandub pehmelt kulmudega ning tulemus jääb loomulik.

Huuled jäta loomulikuks ja kaitse neid! Parimad on lihtsalt niisutava ja UV-kaitset sisaldava läikega tooted. Ka noorendavad komponendid, nagu kollageen, on head. Huuled on väga õrnad ja vastuvõtlikud kahjulikule päikesekiirgusele, seetõttu on neid väga oluline niisutada ja kaitsta, kui sa soovid, et sinu musisuu oleks ka tulevikus sile ja lopsakas!

Palmer’s Kookose huulepalsam SPF 15, 2,80 €

Loodusliku kookos- ja mandliõli ning E-vitamiini ja UV-kaitsega huulepalsam. Kahes imeheas lõhnavariandis suvine huulte kaitsja, niisutaja ja pehmendaja. Mmm, ja maitseb nagu magustoit! Ei sisalda mineraalõli ega parabeene.

Sebamed huulepalsam Vitamiin-E SPF 30, 2,69 €

E-vitamiin, kummeliekstrakt ning jojoobi- ja riisiõli taastavad efektiivselt kuivanud ja lõhenenud huuled. UVA- ja UVB-filtrid kaitsevad päikesekahjustuste eest. Ei sisalda kunstlikke värvaineid ega säilitusaineid.

NB! Make Up for Ever Aqua Seal – muudab iga meigitoote veekindlaks! 26 €

 

Nipp: Sega olemasoleva päevakreemi hulka jumestuspigmenditilkasid. Nii saad kergema ja õhulisema põhja. Kui sind on õnnistatud kena jume, lopsaka ripsmepartii ja kulmujoonega, siis parim soovitus on: „Jää võimalikult loomulikuks!”. Huulevärvi püsivuse parandamiseks viimistle huuleäär väga õhukese puudrikihiga, nii väldid värvi laialivalgumist.

 

MUFE saadaval: Tradehouse kauplustes üle Eesti ja Glow Beauty Studio 

BDB saadaval: beautybooster.ee

Palmer’s saadaval: suuremad kauplused üle Eesti

Sebamed saadaval: sebamed.ee ja apteekides üle Eesti

Dermosil saadaval: dermosil.ee

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar juuli-august 2018.