Reklaam sulgub sekundi pärast

Ta on kohal: Buduaar Shoppigu glamuurne sügisnumber!

Pimedad ja igavad sügisõhtud on nüüd minevik, sest juba homsest on poelettidel ja postkastides Buduaar Shoppingu sügisnumber. Eesti sisukaimas naisteajakirjas toome sinuni ülevaate ilu ja moetrendidest ning hulgaliselt nippe, et muuta oma sügis veel värvikamaks, ilusamaks ja õnnelikumaks.

Pimedad ja igavad sügisõhtud on nüüd minevik, sest juba homsest on poelettidel ja postkastides Buduaar Shoppingu sügisnumber. Eesti sisukaimas naisteajakirjas toome sinuni ülevaate ilu ja moetrendidest ning hulgaliselt nippe, et muuta oma sügis veel värvikamaks, ilusamaks ja õnnelikumaks.

Sügisajakirja kaant ehib seekord mahehäälne Eva Vaino, Eesti parimast elektroonikamuusikabändist Tiger Milk. Piilusime selle karsimaatilise naise elu ja tegemisi ning veidi ka tulevikuplaane, sest Buduaar usub siiralt, et Evast saab 2015 aastaks eesti kuulsaim naislauljanna!

Stiilse naise rubriiki esindab seekord naine kaamera tagant- moefotograaf Laura Kallasvee, kelle garderoobis rippuvate kaunitarite ja ehtelaeka peale võib nii mõnigi fashionista kadedusest roheliseks minna! Seekordne stiilne mees Stig Rästa tunnistab aga, et hindab rõivastuses eelkõige mugavust ning trendide järgi oma elu ei sea.

Kui aga sinul on oma stiil veel leidmata, siis artikklis "Kaubamärk VS tähemärk" on sul võimalik oma sodiaagimärgi järgi see leida. Või huvitab sind hoopis see, milliseid signaale sinu isksuse kohta saadab välja sinu parfüüm? Ka selllest, mida sinu parfüümivalik sinu kohta räägib, saad lugeda uuest Buduaar Shoppingu sügisnumbrist.

Rubriigis edukas naine on seekord Montoni peadisainer ja kaubamärgi Uschanka looja Piret Puppart, kes räägib imearmsalt asjade väärtustamisest, oma tööst ja hobist- moest ning kodumaast. „Mul on hea meel, et Eestis on nii interneti- kui ka metsarahvas,“ teatab ettevõtlik Piret.

Kui ka sina tunned, et võiksid oma hobiga maailma vallutada, siis loe nende inimeste edulugusid, kes on sellega juba hakkama saanud ning pane kõrvataha koolitaja Alar Ojastu nõuanded artiklis "Kui hobist saab töö."

Põnevas ja keerulises suhetemaailmas arutleme selle üle kuidas kaugsuhet toimima panna või millal see hoopis lõpetatada tasuks.  Artiklis "Seksisid Jhonny Deppiga- mida see tähendab?" , analüüsime sinu seksiunägude sügavamaid tähendusi.

Sügisnumbri vahelt leiad ka mahuka Buduaar BODY, mis inspireerib sind saama veel paremasse vormi ning jagab sulle toitumistarkusi. Body veergudel räägivad Buduaari kaalulangetajad oma teekonnast uue ja saledama minani, tunnustatud toitumisterapeut Mai Maser arutleb aga põhjalikult maailmakuulsate dieetide plusside ning miinuste üle. Lugeda saad ka sellest, kuidas külmetushaigusest kiirelt lahti saada ning kuidas jätakata peale pausi (näiteks külmetushaigust) taas treeningsaalis.

Köögirubriiki kogusime seekord kokku meie populaarse hobikoka Johanna parimad palad, koos põhjalike retsepitdega- sametistest smuutidest suussulava kringlini!

Loomulikult ei puudu inspireerivate persoonilugude kõrvalt ka väärt moe ja ilusoovitused ning tervelt 34 lk shoppingut, kust seekord leiad oma lemmikstaarid!

Kuidas sulle Buduaari sügisnumber meeldis? Avalda arvamust ja võida teatripileteid! 

 

Mõnusat lugemist ja säravat sügist, 

Sinu Buduaar.ee

 

[gallery ids="2014709,2014718,2014729,2014737,2014748,2014758,2014767,2014777,2014792"]