Reklaam sulgub sekundi pärast

TAHAD KAALUST ALLA VÕTTA – joo õhtul seda mahla

Tervislik toitumine ei ole tegelikult sugugi keeruline - sul on lihtsalt vaja olla teadlik sellest, mida tasub süüa rohkem ja mida vähem. Terviseeksperdid soovitavad päevas juua kuni kaks liitrit vett, kuid ka see arv on pigem soovituslik. Õhtusel ajal, mil sa tunned, et tahaks nagu midagi, kuid tead, et kaloreid enam väga tarbida ei tasu, tuleb aga olla leidlik.

Nimelt soovitavad toitumisspetsialistid õhtul juua klaas tomatimahla, sest see sisaldab ligikaudu 17 kalorit 100 ml kohta ning täidab samas kenasti kõhtu. Vali poest selline tomatimahl, kuhu on lisatud võimalikult vähe suhkrut ning soovi korral võid maitseks ise pisut ka pipart peale jahvatada.

Tomat sisaldab organismile vajalikke mineraalaineid ja vitamiine ning lisaks leidub tomatis märkimisväärses koguses lükopeeni. Lükopeeni näol on tegemist võimsa antioksüdandiga, mis aitab võidelda mitmete haigustega, sealhulgas vähktõve ennetamisega.

Lisaks hoiab tomatimahla joomine vererõhu kõikumise kontrolli all.

Ja pea meeles, et õhtusööki ei tohi kindlasti vahele jätta - tomatimahl on soovituslik pärast õhtusööki, kui sa tunned, et tahaksid midagi veel.

Allikas: Webmd