Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄHED PALJASTAVAD: kas 2019 on hea aasta lapse saamiseks?

Hiina kalendri järgi on 2019.aasta Sea aasta. Sea aasta kestab alates 5. veebruarist 2019 - 24 jaanuarini 2020. Kui oled parajasti rase või planeerid kallimaga pisiperet, siis kindlasti on ka sinu peas keerelnud mõte, et kas 2019 on hea aasta lapse saamiseks. Tähed kinnitavad, et järgmine aasta on suurepärane aeg sünnitamiseks, kirjutab thechinesezodiac.org. 

Sea aastat seostatakse stabiilsuse, enesekontrolli ning kestvusega ning Sea aastal ilmavalgust näinud laste elus saab olema palju imelisi asju. 

Sea aastal sündinud inimesed on üldiselt ausad, kannatlikud, usaldusväärsed, rõõmsameelsed, pühendunud, häbelikud, hellad, lahked ja impulsiivsed. Nad on natukene vanamoelised, kuid heade kommetega ja väga suuremeelsed. Nende negatiivseks küljeks on see, et nad ärrituvad kergesti.

Sead on suurepärased kaaslased - nad on intelligentsed ning oma eesmärkide saavutamisel väga sihikindlad. Kohati võivad nad aga väga naiivsed olla. Sea aastal sündinud lapsed on hea isuga. 

Ka vajavad nad teadmist, et nende vanemad on valmis igas olukorras neid kaitsma ja nende eest välja astuma. Kuna nad on natukene naiivsed ja liiga lahked, võivad teised inimesed neid omadusi kurjasti ära kasutada. Sead on alati valmis oma sõpru aitama, sest nad lihtsalt ei oska keelduda. 

Sead janunevad uute teadmiste järele, mis aitab neil edu saavutamise poole liikuda, ent nende materialistlikud ambitsioonid ka muserdavad neid. Nad võivad pühendada suure osa oma elust mingi ülla eesmärgi tagaajamiseks. Nad on edukad rahanduse, meelelahutuse ja juura valdkondades.