Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄHEMÄRK PALJASTAB: milline lapsevanem sa tegelikult oled?

Ambur on mänguline ja oskab alati oma last naerma ajada. Lõvile aga meeldib kui tema laps harrastab erinevaid asju. Milline lapsevanem sina oled? Veebileht Popsugar pani kõikide tähemärkide kohta tõe kirja. 

Veevalaja

Veevalaja teeb asju omamoodi. Tema jaoks ei ole oluline, et kõik muud emad panevad oma lapsed muusikakooli, tõenäoliselt paneb tema oma silmatera tsirkusekooli. Kuigi Veevalaja on vabameelne, ei tähenda, et tema laps võib kõike teha. Veevalajal on selged reeglid ja piirid, mis on õige ja mis vale. 

Kalad

Kalad tahavad oma last armastusega ümbritseda ja annavad neile palju lähedust. Neile meeldib oma järglaste eest hoolitseda ning tihtipeale kipuvad nad mõtlema, et nende lapsed ei tee kunagi midagi valesti. 

Jäär

On suur müsteerium, kuidas Jäär pereeluga sellise kergusega hakkama saab. Energiline Jäär teeb oma lapse nimel kõike, lisaks käib ta tööl ja leiab aega ka sõpradele. Pole midagi, millega Jäär hakkama ei saaks. 

Sõnn

Sõnni lapse jaoks pole miski liiga hea. Kuna selle tähemärgi esindaja armastab ilusaid asju, soetab ta neid ka enda lapsele. Kallid kingad vastsündinule? Aga miks mitte!

Kaksikud

Kaksikud oskavad olla lapsemeelsed ning seetõttu saavad nad oma laste sõpradega suurepäraselt läbi. Vajadusel oskavad nad aga ka tõsised olla. 

Vähk

Vähk on lapsevanemana hell ja loov. Kui laps kukub või saab sinika, tunneb vanem ka ise seda valu. Vähk võib oma lapse suhtes liiga kaitsev olla ning peaks õppima andma järglasele vabadust. 

Lõvi

Lõvi on energiline ja julge ning selline on ta ka lapsevanemana. Lõvidele meeldib kui nende laps harrastab erinevaid asju. 

Neitsi

Neitsi on suurepärane lapsevanem. Nad on organiseeritud ja süstemaatilised. Neil on palju kasulikke nippe, mis on kasuks ka teistele lapsevanematele. 

Kaalud

Kaalud on suurepärased probleemide lahendajad. Olgu siis tegu probleemiga lasteaias, koolis või mänguväljakul  nad teavad täpselt, mida teha tuleb. 

Skorpion

Skorpionist lapsevanemaga ei soovi keegi tülli minna. Neil on väga tugev tahe ja neid kirjeldatakse sõnaga "lõviema." Nad on oma laste nimel kõigeks valmis. 

Ambur

Amburist vanem on mänguline ja tulvil rõõmu ning armastab kui argipäev on kerge. Nad hoolitsevad alati selle eest, et kõikidel oleks tore ja oskavad oma lapse alati naerma ajada. 

Kaljukits

Kaljukits on lapsevanemana väga ratsionaalne. Nad teavad täpselt, mis on nende lapse jaoks hea. Nad ei karda oma lapsele "ei" öelda, sest nad on tugevad ja neid võetakse alati tõsiselt.