Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄHEMÄRK PALJASTAB: milline oled sa voodis?

Kas sa oled lootusetu romantik või eelistad linade vahel natuke kirglikum olla? Tõde on see, et mis puudutab meie voodielu, siis oleme seal hoopis teistsugused kui oma sõpradele või perekonnale välja näitame. Teinekord võivad inimeste voodieelistused üllatada ka nende partnereid, kuid õnneks kehtib seksis reegel - pole olemas õiget ega valet. Kui aga vaadata tähemärki, siis selle põhjal oled voodis just selline...

Jäär

Jäär on voodis kartmatu ja soovib proovida uusi asju. Talle meeldivad kiiksuga asjad. Jäär on huvitatud väikesest piitsutamisest ja karmimast seksist. 

Sõnn

Sõnn on seksi suhtes üsna traditsiooniline. Kuna Sõnnid on üsna laisad, meeldib neile vana hea kähkukas ja misjonäripoos. 

Kaksikud

Kaksikud naudivad eelmängu ja neile meeldib katsetada, seega kui satud temaga voodi, võid kindel olla, et sind ootab ees hea seks. Kaksikutele meeldib kaasata ka erinevaid seksmänguasju.

Vähk

Vähile on oma kaaslase rahulolu väga oluline ja ta soovib alati partnerile meele järele olla. Ta on seksuaalne kallim. Kuid vähk võib üllatada ning kui ta sind tõepoolest usaldab, vallandab ta oma varjatud külje. 

Lõvi

Lõvi on vanakooli romantik. Talle meeldib kaisutada ja kallistada ning ta saab rahulduse juba ainuüksi sellest, et partneril on hea. Neile on partneri rahulolu lausa sedavõrd oluline, et võivad enda orgasmi täitsa ära unustada.

Neitsi

Neitsi on perfektsionist ja seda ka seksuaalelus. Ta on partneri rahuldamiseks nõus igasuguseid trikke tegema. Neitsile meeldib ennast ise rahuldada.

Kaalud

Kaalud on väga sensuaalsed. Hellad sõnad, kuumad suudlused ja kirglik kallistamine on need, mis neid erutavad. Kaaludele meeldib partneriga koos masturbeerida. 

Skorpion

Skorpionile meeldib kiiksuga seks. Nad proovivad kõike, et seksile vürtsi juurde anda. Eriti naudivad nad anaalseksi.

Ambur

Ambur on oma loomult väga uudishimulik. Talle meeldib pornot vaadata ja sealt uusi ideid ammutada. Neile meeldib eksperimenteerida uute asjadega. 

Kaljukits

Kaljukitsele meeldib vaheldus, seda nii sekspoosides kui ka erinevates tehnikates. Orgasm on Kaljukitsele väga oluline ja ta teeb kõik selleks, et seksi nautida. Ta on kiire õppija. 

Veevalaja

Veevalajale meeldib karm, naturaalne seks. Avalik seks? Miks ka mitte! Kõva häälega ohkimine voodis? Aga loomulikult. Veevalaja soovib seksi täiel rinnal nautida. 

Kalad

Kalad on valmis tegema kõike partneri rahuldamiseks. Kalad omavad suurt kollektsiooni seksikat pesu ning kui neil on vastav tuju, üllatavad nad kallimat oraalseksiga. Kaladele meeldib seksi huvitavana hoida. 

 

allikas: yourtango